KIJK. ‘Jackass’-ster Steve-O laat penis op voorhoofd tatoeëren voor 50ste verjaardag

Nooit om een wilde stunt verlegen: daar is Steve-O voor gekend. De ‘Jackass’-ster heeft zichzelf een nogal bizar cadeau gegeven voor zijn vijftigste verjaardag. Hij liet een tattoo van een penis op zijn voorhoofd zetten door niemand minder dan Post Malone. 

Meer krantenkoppen in België

Rock Zottegem ondanks regenweer klaar voor 30e editie: “Terrein zo veel mogelijk gevrijwaard en extra zand indien nodig”

In Zottegem zijn ze helemaal klaar voor de 30e editie van Rock Zottegem. Met namen als John Fogerty en Joost Klein op de affiche hoopt het driedaagse festival zo’n 30.000 bezoekers te lokken. Door de vele regen van de afgelopen dagen, nam het festival al enkele maatregelen. Zo is er extra zand en boomschors voorzien, om het festivalterrein indien nodig

Lees meer »

Gewonde door Samouraizwaard na conflict in Anderlecht

In de Claude Debussystraat te Anderlecht, ter hoogte van het Astridpark, is een persoon lichtgewond geraakt door een Samouraizwaard. Volgens politiezone Zuid kwam omstreeks 1u45 ‘s nachts een melding binnen van een vechtpartij waarbij het zwaard werd gebruikt.

Lees meer »

E40 versperd in Oostkamp door verkeersongeval met verschillende voertuigen

Op de E40 gebeurde zondag ter hoogte van Oostkamp een zwaar verkeersongeval. Minstens vijf voertuigen raakten betrokken. Richting Brussel is de snelweg volledig versperd, zo meldt het Vlaams Verkeerscentrum. Het ongeval gebeurde rond 15.55 uur. Op de autosnelweg E40 richting Brussel kwamen ter hoogte van Oostkamp vijf voertuigen in aanrijding met elkaar. Momenteel is de snelweg richting Brussel versperd en

Lees meer »

Deerlijknaar Bert Schelfhout vijfde kandidaat-voorzitter Open VLD: “Vernieuwing moet alle kansen krijgen”

Bert Schelfhout, de eerste schepen van Deerlijk, stelt zich kandidaat om voorzitter te worden van Open VLD. Dat bevestigt hij aan de kranten van Mediahuis. Hij is zo de vijfde kandidaat om de partij te leiden. Ook vorig jaar deed hij al een gooi naar het voorzitterschap, maar verloor toen van ontslagnemend voorzitter Tom Ongena.
The post Deerlijknaar Bert

Lees meer »

Balkan maakt zich op voor nieuwe hittegolf

De Balkan maakt zich maandag opnieuw op voor uitermate zwoele temperaturen, amper drie weken nadat een eerdere hittegolf in verschillende landen van de regio voor stroompannes zorgde en levens kostte. Vlamingen die er op reis gaan, zijn gewaarschuwd.

Lees meer »

Ook Actiegroep Recht op Ondersteuning aanwezig bij Guldensporenviering

De Actiegroep Recht op Ondersteuning verzamelde woensdag 10 juli vanaf 17 uur aan het Groeningemonument tijdens de herdenkingsplechtigheid op de vooravond van de Vlaamse feestdag. De actievoerders willen de aanwezige politici en onderhandelaars voor een nieuwe Vlaamse regering oproepen om het recht op ondersteuning te respecteren.
The post Ook Actiegroep Recht op Ondersteuning aanwezig bij Guldensporenviering appeared first on

Lees meer »

Redders aan zee gaan digitaal met nieuwe software: “Zo herenigen we kinderen nog sneller met ouders”

IKWV, de Intercommunale Kustreddingsdienst West-Vlaanderen, gaat mee met de (ge)tijd(en). Om haar dagelijkse werking te moderniseren ging de reddersvereniging in zee met Belgisch softwarespecialist PeopleWare om een oplossing te ontwikkelen specifiek op basis van haar noden en vereisten. Die moet de IKWV toelaten om verloren gelopen kinderen sneller te herenigen met hun ouders, interventies vlotter op te volgen en de

Lees meer »