Justin Timberlake is niet de eerste: ook deze beroemdheden moesten al een ‘mugshot’ laten maken

De ‘mugshot’, de gekende Amerikaanse politiefoto, van zanger Justin Timberlake gaat momenteel viraal nadat hij eerder deze week gearresteerd werd voor rijden onder invloed. Maar hij is lang niet de enige beroemdheid die al moest poseren voor de camera van de politie.

 

Meer krantenkoppen in België

Oldskool Classics brengt vroeger nachtleven terug naar Knokke-Heist

Op zaterdag 27 juli organiseert horeca- en entertainment ondernemer Ben Mouling opnieuw Oldskool Classics Knokke. Dit keer niet meer in het Knokke-Out café in het Zoute maar wel in Collins Club The Garden in Westkapelle.
The post Oldskool Classics brengt vroeger nachtleven terug naar Knokke-Heist appeared first on KW.be.

Lees meer »

Rusland stuurt gevechtsvliegtuigen voor Amerikaanse bommenwerpers boven Barentszzee

Rusland zegt zondag dat het gevechtsvliegtuigen heeft laten opstijgen om te verhinderen dat twee Amerikaanse strategische bommenwerpers de grens boven de Barentszzee zouden oversteken, in het noordpoolgebied. “Toen de Russische vliegtuigen naderden, corrigeerden de Amerikaanse strategische bommenwerpers hun traject, weg van de grens met Rusland”, zegt het Russische ministerie van Defensie.

Lees meer »

KIJK. “Nog veel werk om die twee aan te vallen”: dappere Evenepoel krijgt lik op stuk van Vingegaard, maar heeft geen spijt

Gespeeld, maar niet gewonnen. Remco Evenepoel koos in de laatste bergetappe van deze Tour vol voor het offensief, maar liep op een counter van Jonas Vingegaard. Geen drama: zonder ongelukken in de slottijdrit eindigt hij morgen als derde in zijn eerste Ronde van Frankrijk. “Ik ben superfier op wat ik al gedaan heb, maar ik zou graag afsluiten met een

Lees meer »

Noord-Korea stuurt nieuwe afvalballonnen de Zuid-Koreaanse grens over

Noord-Korea heeft donderdag opnieuw ballonnen met vermoedelijk afval naar Zuid-Korea gestuurd, melden Zuid-Koreaanse media. De afvalballonnen lijken volgens het Zuid-Koreaanse leger onderweg te zijn naar het noordelijke deel van de provincie Gyeonggi, die aan Noord-Korea grenst en de Zuid-Koreaanse hoofdstad Seoel omringt.

Lees meer »

Prostitutiehuis in Lanaken moet opnieuw 6 weken sluiten: “Hier aan prostitutie doen, is vragen om problemen”

Het gemeentebestuur van Lanaken heeft beslist om een prostitutiehuis in de Bessemerstraat vanaf vandaag opnieuw 6 weken lang te sluiten. Het nam die maatregel al eens in maart. De reden is de aanhoudende overlast die met de prostitutie gepaard gaat. Een auto en verschillende vuilnisbakken gingen al in vlammen op. Op straat is veel lawaai door draaiende motoren en luide

Lees meer »

Wisselvallige maar vrij warme nationale feestdag

Het is zondag wisselvallig met afwisselend opklaringen en vaak veel wolkenvelden, soms vergezeld van plaatselijke buien. In het oosten van het land kan daar ook onweer bijzitten. Aan zee is de kans op regen kleiner. De maxima schommelen tussen 21 en 26 graden.

Lees meer »

“De drugsmarkt ent zich niet uitsluitend op Antwerpen”: krijgen we straks ook drugsgeweld in onze kleinere steden?

Van drugsgeweld kijken ze in Antwerpen en in Brussel allang niet meer op, maar in Sint-Niklaas daverden de inwoners afgelopen nacht letterlijk uit hun bed na een explosie waarbij een link naar de drugswereld wordt vermoed. Moet ook de rest van Vlaanderen rekening houden met meer drugsgeweld? Jelle Janssens, hoofddocent strafrecht en criminologie (UGent), voorspelt.

Lees meer »

LIVE. Trump bekritiseert toespraak Biden en noemt Harris op rally “radicaal-linkse gek die ons land zal vernietigen”

De Amerikaanse president Joe Biden is uit de presidentsrace gestapt. Alles lijkt erop dat vicepresident Kamala Harris de fakkel over zal nemen. Zij heeft intussen voldoende gedelegeerden achter zich om de nominatie van de Democraten veilig te stellen. Het ziet er dus naar uit dat zij het op 5 november zal opnemen tegen Republikeins kandidaat Donald Trump. Volg de aanloop

Lees meer »

Nazigroet en apengeluiden in Jan Breydel na afloop Supercup

Een video die zondag is verschenen op de website van La Dernière Heure/Les Sports toont hoe minstens twee supporters in het Brugse vak de nazigroet brachten na afloop van de Supercup-match zaterdagavond tussen Club Brugge en Union (1-2).
The post Nazigroet en apengeluiden in Jan Breydel na afloop Supercup appeared first on KW.be.

Lees meer »