INTERVIEW. Goldband lanceert nieuw album en blikt terug op voorbije jaren: “We hebben een moeilijkere periode gekend”

Deze zomer veroveren ze de mainstage van Pukkelpop. Later dit jaar spelen ze – tweemaal – voor een bomvol Sportpaleis. Maar de focus van Goldband ligt momenteel nog op de lancering van hun nieuwste album, waar ze al een tijdje naartoe leven. “Ook voor ons heeft de wereld even op z’n kop gestaan.”

 

Meer krantenkoppen in België

Tesla stelt voorstelling robottaxi uit

De Amerikaanse bouwer van elektrische wagens Tesla stelt de voorstelling van zijn langverwachte volledig zelfrijdende robottaxi uit. Dat meldt het financiële persbureau Bloomberg op basis van bronnen met kennis van zaken.

Lees meer »

Manon De Marez uit Roeselare pakt nationaal brons op de 400 meter: “Ik doe er nog een seizoen bij”

Onlangs werd in het Koning Boudewijnstadion het BK atletiek afgewerkt. Het was een hoogstaand kampioenschap waarbij veel West-Vlaamse atleten goed scoorden. Manon De Marez (27) was een van de grote uitblinkers. Nadat ze eerder dit seizoen al de Vlaamse titel pakte, greep ze nu ook nationaal brons op de 400 meter. Met een chrono van 53”77 liep ze bovendien een

Lees meer »

KIJK. Evenepoel wil weer meer voorzichtigheid rond Covid: “Dat mondmasker? Dat is omdat jullie er geen dragen”

Remco Evenepoel heeft weer een dag in de Tour zonder kleerscheuren overleefd. De witte trui baande zich met verve een weg door het waaiergevaar richting Pau en begint morgen als tweede aan de Pyreneeën. “Het mag gaan beginnen.” Evenepoel deed ook een oproep tot weer meer ‘Covid-voorzichtigheid’ in de Tour. “Ik denk dat we terug moeten naar toestanden zoals in

Lees meer »

SC Wielsbeke mikt op eindronde

Maandag begint KSC Wielsbeke aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Na een vijfde en een derde plaats wil de club straks minstens even goed doen.
The post SC Wielsbeke mikt op eindronde appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Hij had zogezegd Hans Van Themsche nog gearresteerd”: oplichter dineert in restaurant van Hans Otten en vertrekt zonder te betalen

Van een onaangename gast gesproken. Het personeel van hotel/restaurant U Eat & Sleep aan het Eilandje in Antwerpen heeft een wel heel bijzonder figuur over de vloer gekregen. De 66-jarige Jozef M. besloot afgelopen zondagavond te komen eten en drinken, om vervolgens zijn rekening van rond de 100 euro niet te betalen. Volgens eigenaar en uitbater Hans Otten, bekend van

Lees meer »

Orban bespreekt oorlog in Oekraïne met Trump tijdens “Vredesmissie 5.0”

De VS en Duitsland hebben een Russisch complot verijdeld dat van plan was om de directeur van de Duitse wapenfabrikant Rheinmetall te vermoorden. Dat meldt de Amerikaanse nieuwszender ‘CNN’ donderdag. Rheinmetall is een belangrijke wapenleverancier van Kiev. En staatshoofden en regeringsleiders van de 32 NAVO-landen waarschuwen China voor de steun van Peking aan de oorlog van Rusland tegen Oekraïne. Dat

Lees meer »

LIVE TOUR. “Jammer hé, jongens”: Remco Evenepoel kan het op Franse tv niet laten om te lachen met EK-exit van ‘Les Bleus’

Ook morgen/donderdag staat er in de Tour de France een semi-bergetappe gepland, van een kleine 204 kilometer tussen Aurillac en Villeneuve-sur-Lot. Onderweg wachten drie beklimmingen van vierde categorie. Kan Jonas Vingegaard het goede van vandaag bevestigen? En hoe komt Remco Evenepoel voor de dag? Volg de rit én de aanloop op deze pagina!

Lees meer »