Indiase seizoensarbeider overleden in Italië nadat baas hem met afgerukte arm achterliet

In Italië is een Indiase seizoensarbeider overleden nadat zijn arm werd afgerukt bij een arbeidsongeval en hij door zijn werkgever gewond werd achtergelaten. Dat heeft de Italiaanse minister van Werk, Marina Calderone, woensdag bekendgemaakt. Calderone had het over een “barbaarse daad” en benadrukte dat de man bovendien was tewerkgesteld “zonder een fatsoenlijk contract”. 

Meer krantenkoppen in België

Nieuwe spelers bij Gullegem

FC Gullegem laat niets aan het toeval over om klaar te zijn voor het nakende seizoen. Vorige week dinsdag blies T1 Stefaan Deloose verzamelen. Een enthousiaste en fel vernieuwde kern kwam duidelijk met veel goesting naar de eerste training.
The post Nieuwe spelers bij Gullegem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Notoire Club-hooligan dealt kilo’s coke vanuit Brugse hotelkamer: “Hij was geen grote drugsbaron”

Na een zware veroordeling voor hooliganisme riskeert Bruggeling Bjorn F. (41) nu ook nog een jarenlange celstraf voor cocaïnehandel vanuit een hotel. Kompane Melissa R. riskeert vier jaar cel. “Geef me nog een laatste kans”, smeekte ze.
The post Notoire Club-hooligan dealt kilo’s coke vanuit Brugse hotelkamer: “Hij was geen grote drugsbaron” appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE GENTSE FEESTEN. Absynthe Minded geeft spetterend optreden aan Trefpunt, vierde feestnacht gaat in

Dag vier van de Gentse Feesten is in mineur begonnen. Het ‘Botram!’-kraam werd gevandaliseerd door vleesliefhebbers. Gelukkig verliep de rest van de dag wel vol feestvreugde. De Buffalo-ploeg werd enthousiast ontvangen door de fans. Rond 21.45 uur begon Absynthe Minded aan een spetterend optreden aan het Trefpunt. Om 23 uur klimt Eurosong-winnaar Johnny Logan nog op het podium van het

Lees meer »

LIVE GENTSE FEESTEN. Buffalo-ploegvoorstelling zit erop, Trefpunt kijkt uit naar Absynthe Minded

Dag vier van de Gentse Feesten is in mineur begonnen. Het ‘Botram!’-kraam werd gevandaliseerd door vleesliefhebbers. Gelukkig heeft het Sint-Baafsplein vanavond heel wat in petto om de sfeer weer op te krikken. De Buffalo-ploeg enthousiast ontvangen door de fans. Ondertussen kijkt het Trefpunt uit naar Absynthe Minded. Om 23 uur zal Eurosong-winnaar Johnny Logan nog op het podium van het

Lees meer »