Hawaiian opent nieuwe vestiging op Grote Markt in Roeselare: “Op vraag van de inwoners”

Zin in fastfood, maar toch nood aan een gezond alternatief? Dan is er goed nieuws voor de Roeselaarse fans van een poké bowl. Hawaiian opende namelijk een nieuwe vestiging op de Grote Markt, de 41ste al in België. Vanaf vandaag, woensdag, kan je er terecht om ter plaatse een poké bowl te eten, je bowl als take-away mee te nemen of om er één te bestellen voor thuislevering.

Een poké bowl is een traditioneel Hawaïaans gerecht dat al goed ingeburgerd is bij ons. Hawaiian, de Belgische pokérestaurantketen, telt ondertussen al veertig restaurants in ons land. Vandaag, woensdag, staat de teller op 41. Hawaiian opende namelijk een eerste vestiging in Roeselare, op de Grote Markt.

“Roeselare stond al langer op onze lijst van steden waar we het liefst naar zouden uitbreiden”, vertelt Mattijs Hermans, CEO van Hawaiian. “We kregen al lange tijd enorm veel vragen van klanten die in Roeselare wonen, maar naar andere steden moesten gaan voor hun Hawaiian bowl. Het was enkel wachten op de juiste locatie, die we met dit pand op de Grote Markt perfect hebben gevonden. We hebben alvast hoge verwachtingen voor deze vestiging. Andere steden in de buurt zoals Kortrijk en Brugge hebben Hawaiian ook super warm onthaald en we zijn daar nu een vast adres geworden. In Roeselare willen we dit ook worden.”

Vakantie

Het nieuwe restaurant van Hawaiian zal er niet alleen een ruim aanbod aan poké bowls aanbieden, ze willen ook een levendige sfeer en uitnodigende omgeving zijn om te genieten van lekker en gezond eten. “Door het intern designen van onze unieke interieurstijl zorgen we ervoor dat een bezoek aan ons restaurant voelt als een vakantie van 20 minuten. Niet enkel is de poké bowl het nationale gerecht van Hawaii, ook de rest van de elementen die je ziet en hoort doen je denken aan een tropische bestemming”, besluit Mattijs Hermans enthousiast.

Hawaiian op de Grote Markt in Roeselare is elke dag open van 11 tot 22 uur. Meer info op www.hawaiianpokebowl.be.

The post Hawaiian opent nieuwe vestiging op Grote Markt in Roeselare: “Op vraag van de inwoners” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Union treft Rangers, Slavia Praag, Lille of Salzburg in derde voorronde Champions League, ook Cercle en Gent gaan maandag in de trommel

Union gaat maandag de bokalen in voor de loting van de derde voorronde van de Champions League. De Belgische vicekampioen en bekerwinnaar is geen reekshoofd in het niet-kampioenenspoor. Ook Cercle Brugge en AA Gent kennen dan hun mogelijke tegenstander in de derde voorronde van respectievelijk de Europa League en de Conference Leauge.

Lees meer »

Restaurant opent filiaal in China en nodigt delegatie Chinezen uit in België: “We zijn de eerste westerlingen die daar iets op poten zetten”

Tony Nai, de eigenaar van restaurant Kaai 22 op de Wilfordkaai in Temse, opende samen met zijn zakenpartner Wim Gyselen een tweede filiaal. Dat komt er 8.000 kilometer verderop in zijn geboortestad Suqian, in China. “Het is een brewpub geworden waar we lokaal Belgisch bier brouwen. De Chinezen zijn er gek op”, zegt Wim.

Lees meer »

Supportersclub Jan Vertonghen blij met extra jaar Anderlecht: “Mooi dat hij niet voor Arabische dollars kiest”

Voetballer Jan Vertonghen uit Tielrode, bij Temse, verlengt zijn contract bij Anderlecht. Dat maakte de club bekend met een paginagrote advertentie in de krant. Hans Cools van de supportersclub van Vertonghen uit Temse is blij dat hij nog een jaartje bijtekent: "Het Belgische voetbal moet tevreden zijn dat een speler met zo’n internationale ervaring nog op de Belgische voetbalvelden rondloopt."

Lees meer »

Is Jean-Marie Pfaff binnenkort een miljoentje rijker? Iconisch truitje van Diego Maradona gaat onder de hamer

Bent u een voetbalfanaat die een miljoentje op overschot heeft? Dan is dit ongetwijfeld iets voor u. Jean-Marie Pfaff doet het truitje van Diego Armando Maradona van de hand waarin de Argentijnse superster de Rode Duivels uitschakelde op het WK van ‘86 in Mexico. Onze gewezen nationale doelman wisselde na de wedstrijd van shirtje met Maradona, die het shirt handtekende.

Lees meer »

Waarom moesten 6 gasten van een Thais luxehotel dood, met giftige thee?

Eén hotelsuite, zes lijken en een tafel vol onaangeroerd eten. Op enkele lege kopjes thee na… Wat personeel en politie gisteren in het chique vijfsterrenhotel ‘Grand Hyatt Erawan’ in het Thaise Bangkok te zien kregen, lijkt zo weggeplukt uit een gruwelfilm. Maar zie: amper één etmaal later is de bizarre moordplot schijnbaar al helemaal ontrafeld. Eén van de zes blijkt

Lees meer »

Notoire Club-hooligan dealt kilo’s coke vanuit Brugse hotelkamer: “Hij was geen grote drugsbaron”

Na een zware veroordeling voor hooliganisme riskeert Bruggeling Bjorn F. (41) nu ook nog een jarenlange celstraf voor cocaïnehandel vanuit een hotel. Kompane Melissa R. riskeert vier jaar cel. “Geef me nog een laatste kans”, smeekte ze.
The post Notoire Club-hooligan dealt kilo’s coke vanuit Brugse hotelkamer: “Hij was geen grote drugsbaron” appeared first on KW.be.

Lees meer »