Graspop activeert noodplan: programma woensdagavond afgelast en parkings gesloten

Door de aanhoudende regen is Graspop Metal Meeting genoodzaakt om voor woensdag het noodplan in werking te laten treden. Dat houdt concreet in dat er woensdag geen enkele parking opengaat en dat het programma voor die avond wordt afgelast, klinkt het dinsdagavond in een persbericht. 

Meer krantenkoppen in België

Danny Van den Broucke ziet uitbating strandbar in Middelkerke niet meer zitten: “Onhoudbaar door barslecht weer en dure concessie”

“Amper elf redelijke weerdagen op vier maanden tijd. Zo kan dat echt niet verder.” Danny Vanden Broucke (59) uit Middelkerke wil af van de concessie voor de uitbating van zijn strandbar Krokobeach. Niet alleen het barslechte weer, maar ook de torenhoge concessieprijs die hij ervoor moest betalen, maken het allerminst rendabel.
The post Danny Van den Broucke ziet uitbating

Lees meer »

Weduwe van populaire Harelbeekse burgemeester Marc Bourry overleden

In het AZ Groeninge in Kortrijk is Dina Mestdag op 91-jarige leeftijd overleden. Zij was de weduwe van de destijds immens populaire Harelbeekse SP-burgemeester en ook volksvertegenwoordiger Marc Bourry, die in 1984 plots gestorven is door een hartstilstand. Zij was toen slechts 50 jaar oud.
The post Weduwe van populaire Harelbeekse burgemeester Marc Bourry overleden appeared first on KW.be.

Lees meer »

Gevecht breekt bijna los wanneer strandgangers zoenend koppel op de vingers tikken: “Hier lopen kinderen rond!”

Een passioneel koppel op een Amerikaans strand is op de vingers getikt door andere strandgangers. “Hier lopen kinderen rond”, klonk het geïrriteerd. Toen de verliefde man een fles tegen zich kreeg, was de maat vol. Hij stond recht en was klaar om de confrontatie aan te gaan, maar zijn vriendin probeerde de gemoederen te bedaren. Uiteindelijk droop het verliefde koppeltje

Lees meer »