Geen enkele parking open en gehele programmatie op woensdagavond afgelast: Graspop schakelt over op noodplan

Alsof het nog niet genoeg geregend had de voorbije weken, is het dinsdag nog wat harder beginnen te gieten. Met de festivalzomer die voor de deur staat, doet dat het koud zweet uitbreken bij menig organisator. Graspop grijpt al in, en ook bij Rock Werchter wordt daarover nagedacht.

 

Meer krantenkoppen in België

Belgian Cats sluiten voorbereiding op Olympische Spelen ongeslagen af met nieuwe zege tegen Japan

De Belgian Cats hebben zondagmiddag in het Franse Reims ook hun zesde en laatste voorbereidingsmatch met het oog op de nakende Olympische Spelen in Parijs (26 juli-11 augustus) gewonnen. Tegen Japan won België met 75-65 (rust: 41-25).
The post Belgian Cats sluiten voorbereiding op Olympische Spelen ongeslagen af met nieuwe zege tegen Japan appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Tot nu was de leeftijd van Biden een probleem, met de komst van Harris is Trump de hoogbejaarde”

De beslissing van Joe Biden om uit de race naar het Witte Huis te stappen, heeft zijn effect niet gemist. Door de handdoek in de ring te gooien verplaatste de media-aandacht zich meteen naar de Democratische partij en naar Kamala Harris, zijn gedoodverfde opvolger. Meteen werd er gespeculeerd over tegenkandidaten en over een mogelijke running mate. Nu al heeft iedereen

Lees meer »

Smoefeltocht bij Landelijke Gilde

De Landelijke Gilde Staden organiseert na een onderbreking van vier jaar op zondag 4 augustus opnieuw een smoefeltocht.
The post Smoefeltocht bij Landelijke Gilde appeared first on KW.be.

Lees meer »

Na BV’s wilde ‘Eveline’ ook naaktfoto’s van parketmagistraten: parket wil Gregory R. voor rechtbank

Nadat hij met een vals profiel eerder al naaktfoto’s en filmpjes ontfutselde bij BV’s had ‘Eveline’, vlak voor hij eind vorig jaar een zoveelste keer werd opgesloten, een nieuw doelpubliek uitgekozen: politie én parketmagistraten. Het gerecht beschouwt twee mannen met een jarenlange staat van dienst binnen de magistratuur als twee van zijn vele slachtoffers. Morgen moet Gregory R. (31) –

Lees meer »

Ramkraak in Geluwe, 4e in 3 weken tijd in grensstreek

Zaterdagnacht is opnieuw een ramkraak gebeurd in de grensstreek. Deze keer was de zaak Comme Chez Nous, die bij een tankstation ligt, het doel van de daders. Ze gingen aan de haal met sigaretten en geld. Donderdag nog reed een inbreker in Lauwe het raam van een fruitwinkel aan diggelen.

Lees meer »