Ex-radiopresentator Sven Pichal krijgt geen straf voor drugsbezit en -verkoop

Ex-radiomaker Sven Pichal zal geen straf krijgen voor het bezit en de verkoop van drugs. De raadkamer in Antwerpen heeft beslist dat hij niet verder vervolgd zal worden. In de nasleep van het onderzoek naar de beelden van kindermisbruik bleek dat Pichal ook drugs gebruikte, bezat en mogelijk zelf verkocht. 

Meer krantenkoppen in België

Congress kwam, zag en overwon weer op Ieperfest

Twaalf jaar na hun laatste show bestormden de mannen van de legendarische Ieperse hardcoreband Congress zondag nog eens het podium van een hopeloos uitverkocht Ieperfest, het festival waar het voor hen dertig jaar geleden allemaal begon. “Dat opende de deuren naar internationaal succes”, zegt gitarist Joost Noyelle.
The post Congress kwam, zag en overwon weer op Ieperfest appeared first

Lees meer »

KIJK. De splijtende aanval van Pogacar en Evenepoel die de schade beperkt: de sleutelmomenten van etappe 14

De veertiende etappe van de Tour de France bracht het peloton naar de Pyreneeën. Onderweg ging het, onder andere, over de Toumalet, maar het was wachten tot de slotklim vooraleer de klassementsmannen zich roerden. Op de Pla d’Adet pakte Pogacar uit met een verschroeiende versnelling. Vingegaard en Evenepoel moesten de schade beperken. Bekijk de sleutelmomenten van de rit in bovenstaande

Lees meer »

Neos schenkt 500 euro aan de Babytheek in Kortrijk: “Financieel duwtje in de rug”

In het kader van de campagne ‘Neos met een Hart’ schonk Mie Debruyne, voorzitster van Neos West-Vlaanderen, 500 euro aan de Babytheek, een onderdeel van de Deelfabriek. “We willen daarmee tweedehands buggy’s kopen want we hebben er veel te weinig om aan de aanvragen te voldoen”, zegt Lisbeth Morlion, vrijwilligster bij de Babytheek.
The post Neos schenkt 500 euro

Lees meer »

AR-15: “Het wapen dat Amerika doodt”

Bij de aanslag op de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump is volgens Amerikaanse media een AR-15 gebruikt, een halfautomatisch wapen dat eerder al gebruikt werd bij meerdere massaschietpartijen. Het wordt het “wapen dat Amerika doodt”, genoemd.

Lees meer »

Biden zet géén stap opzij en roept op hem te steunen: “Ik ben gekozen”

Amerikaans president Joe Biden heeft zijn partijgenoten maandag opgeroepen om zich achter zijn kandidatuur te scharen. In een brief, die werd gepubliceerd op socialemediaplatform X, stelt de 81-jarige president dat hij ervan overtuigd is dat hij de meest geschikte kandidaat is om zijn uitdager Donald Trump te verslaan. “Het is tijd om samen te komen en vooruit te gaan als

Lees meer »

Gella Vandecaveye, voormalig judiokampioen start crowdfunding voor blinde kinderen in Rwanda

Gella Vandecaveye, voormalig judiokampioen uit Kortrijk start crowdfunding voor blinde kinderen in Rwanda. Als ambassadrice van Light for the World Belgium wil ze aandacht vragen op een dringend probleem: blindheid door cataract bij kinderen in Rwanda.
The post Gella Vandecaveye, voormalig judiokampioen start crowdfunding voor blinde kinderen in Rwanda appeared first on KW.be.

Lees meer »

EXCLUSIEF. Gert Verhulst en James Cooke starten in Saint-Tropez met repetities ‘ZomerRevue’: “Geen woke voor ons”

Ze zijn boezemvrienden, maar ook op professioneel vlak kunnen James Cooke (39) en Gert Verhulst (56) elkaar niet missen. Daarom repeteren ze in Saint-Tropez volop voor hun eerste ‘ZomerRevue’. Wat kunnen we precies verwachten? Welke actuele grapjes vonden hun weg naar het scenario? En hoe staat het met de ticketverkoop? “We hopen nog op dagjestoeristen.”

Lees meer »

Zo slaapt u beter zonder pillen

De Belg slikt massaal benzodiazepines, verslavende slaap- en kalmeermiddelen. Een pil nemen is een gemakkelijke, maar niet de beste oplossing tegen slapeloosheid. Welke andere manieren zijn er om opnieuw beter te slapen?

Lees meer »

KIJK. “Geloof me, jullie kunnen me niet raken”: woedende Djokovic zet boeroepers op Wimbledon stevig op hun nummer

Novak Djokovic bereikte maandagavond probleemloos de kwartfinales op Wimbledon door de Deen Holger Rune in drie sets (6-3, 6-4, 6-2) te verslaan. Toch was er achteraf van feeststemming geen sprake bij de 24-voudige grandslamwinnaar. Hij was woedend dat een deel van het publiek hem tijdens zijn partij had uitgejouwd. “Het was respectloos en dat accepteer ik niet.”

Lees meer »