EnergyVision werkt aan beursgang

De zonnepanelen- en laadpalengroep EnergyVision werkt aan een beursintroductie, zo schrijft De Tijd woensdag. Het proces zit wel nog in een pril stadium, maar het zou de ­eerste beursgang van enige ­omvang zijn op de Brusselse beurs in jaren. De laatste grote introducties waren – de afsplitsing van DEME en Syensqo niet meegerekend – die van chemiedistributeur Azelis (september 2021) en het medtechbedrijf ­Onward Medical (oktober 2021).

 

Meer krantenkoppen in België

Strijdbare Biden herhaalt in persconferentie dat hij er niet over denkt race te verlaten

De Amerikaanse president Joe Biden heeft donderdag in een persconferentie herhaald dat hij niet uit de race naar het Witte Huis stapt. “Ik ben de meest gekwalificeerde kandidaat voor het presidentschap”, klonk het. De Democraat struikelde af en toe over zijn woorden en zei “vicepresident Trump” toen hij het over zijn vicepresident Kamala Harris had. Tegelijkertijd gaf hij ook lange

Lees meer »

Average Rob verrast door Zomerhit-nominatie voor ‘On met la patate’: “Op één dag in elkaar gestoken”

De twintig nominaties voor Zomerhit zijn bekend en één vreemde eend in de bijt valt op: Average Rob (32) en producer Omdat Het Kan (29) maken met hun supporterslied ‘On met la patate’ kans op de titel. Het ‘shtamp’-lied met snoeiharde beats is atypisch in het rijtje Zomerhit-genomineerden. “Maar het brengt mensen aan het dansen en maakt iets los. Dat

Lees meer »

Binnenkort meer stiltewagons bij NMBS: “Een groot succes”

Spoorwegmaatschappij NMBS gaat door met de stiltezones op de trein. Een proefproject op enkele treinen in 2023 was een succes; in de toekomst zullen meer treinen zo’n rustige zitruimte krijgen. Dat blijkt uit het activiteitenverslag dat werd gepubliceerd op de website van de spoorwegmaatschappij.

Lees meer »

Zeilwagenclub RSYC De Panne viert 100ste verjaardag en heeft nog altijd wind in de zeilen

Dit is een memorabel jubileumjaar voor de Koninklijke Royal Sand Yacht Club (RSYC) van De Panne, want de club viert haar 100ste verjaardag onder het logo RSYC100! De officiële openingsceremonie van de feestelijkheden en activiteiten die duren tot 22 september, startte met de onthulling van een bijzonder monument met een uniek verhaal.
The post Zeilwagenclub RSYC De Panne viert

Lees meer »

Beplast in douche, kaalgeschoren en bedreigd met verdrinkingsdood: hoe een jongen (17) ‘nacht van totale horror’ beleefde in appartement

“Hoe ziek ben je als je dit doet op zo’n jonge leeftijd?” Een 17-jarige weggelopen jongen werd urenlang vernederd en mishandeld op een appartement in Brugge. Twee jongeren filmden het slachtoffer terwijl ze op hem plasten in de douche en zijn wenkbrauwen afschoren met een tondeuse. Nadien dreigden ze er ook mee om hem in het kanaal te dumpen. Eén

Lees meer »