Eerste Hollandse maatjes aan land gebracht in Oostende: “Goeie dikte”

In Oostende zijn de eerste Hollandse maatjes van het nieuwe haringseizoen gearriveerd, net op tijd voor het Maatjesfestival. Vorig jaar waren de verse maatjes te laat, waardoor ze deze keer extra smaken. "We smaken al dat het een topjaar is voor de haringen", zegt Glenn Dangreau van het Maatjescomité Oostende. 

Meer krantenkoppen in België

“Die samenwerking tussen Diksmuide en Oostende is een mooi verhaal”: eerste training voor KV Diksmuide Oostende

Een jonge, leuke, technisch vaardige, goed aan mekaar hangende West-Vlaamse spelersgroep verzamelde dinsdagavond op Sportpark De Pluimen bij trainer Dieter Vandendriessche. Het was de eerste oefensessie van de vernieuwde club, KV Diksmuide Oostende.
The post “Die samenwerking tussen Diksmuide en Oostende is een mooi verhaal”: eerste training voor KV Diksmuide Oostende appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK. Man bedreigt toeristen met gasbrander in San Francisco, tot twee nudisten tussenbeide komen

Op klaarlichte dag bedreigt Zero Triball (38) voorbijgangers en bewoners in Castro, een wijk in het Amerikaanse San Francisco. Wanneer Triball dreigt uit te halen met een gasbrander naar een man, komen Pete Sferra en Lloyd Fishback tussenbeide. Opvallend: beide mannen dragen geen kleren. Een winkelier in de buurt kan het hele voorval filmen. “Ik haat het dat toeristen dit

Lees meer »

Al twee keer veroordeeld maar man staat opnieuw terecht voor fietsdiefstallen bij Kortrijkse studenten

Ondanks twee veroordelingen in vier maanden stal een 33-jarige man zonder gekende verblijfplaats in de Kortrijkse regio opnieuw een tiental fietsen. Dit keer vloog hij alvast de cel in. “Maar het is de laatste keer dat ik het gedaan heb”, beloofde hij aan de rechter.
The post Al twee keer veroordeeld maar man staat opnieuw terecht voor fietsdiefstallen bij

Lees meer »

Waarom stapt Joe Biden dan toch op? En kan Kamala Harris president worden?

Joe Biden stapt op als presidentskandidaat voor de Democraten. Na zijn flaters van de afgelopen weken die Trump zijn kans op winnen alleen maar vergrootten, trekt Biden zich dan toch terug. Vicepresident Kamala Harris lijkt klaar te staan om het stokje over te nemen. Wat betekent dit voor de presidentsverkiezingen? En maakt Kamala Harris een kans om Trump te verslaan?

Lees meer »

Waarom kroonprinses Elisabeth dé populairste royal is (en daar niets speciaals voor hoeft te doen)

Kroonprinses Elisabeth (22) scoort in De Grote Peiling over het koningshuis van HLN, VTM NIEUWS en RTL beter dan haar ouders koning Filip (64) en koningin Mathilde (51). En toch was ze het afgelopen jaar amper actief in het familiebedrijf. Onze royalty-expert Wim Dehandschutter verklaart waarom Elisabeth de meest geliefde royal is, zonder dat ze daarvoor veel inspanning hoeft te

Lees meer »

Na moeilijk jaar is Kim Debrie klaar voor een drukke werkzomer: “Ik moet elke ochtend nog een pilletje nemen”

“Het was een kl*tejaar, met gesukkel aan de lopende band.” Kim Debrie (45) heeft op medisch vlak een moeilijke periode achter de rug, maar inmiddels staat de goedlachse Radio2-presentatrice er weer. En dat is maar goed ook, want er staat haar nog een drukke werkzomer te wachten. Een periode die haar in het verleden al zoveel moois bracht. “2 juli

Lees meer »

Charmant toevluchtsoord aan de Côte d’Azur: dit is Villa Mirage, het Franse optrekje van de Zweese royals

Het gezin van prinses Madeleine (42), tweede dochter van koning Carl Gustaf (78) en koningin Silvia (80), woont na een afwezigheid van bijna tien jaar terug in Zweden. Tijd voor een heuglijke familiereünie deze zomer, en waar is het beter bijpraten dan op Villa Mirage, het vakantiethuis van de Zweedse royals in de baai van Saint-Tropez? Het gebouw kent een

Lees meer »

Gezellig familiefestivalaan De Waterbek

Op vrijdag 19 juli vindt het familiefestival De Waterbek plaats aan het gelijknamige waterbufferbekken in Ardooie. Op het podium bouwen Regi Live ft. Linda & Guests, Get Ready, Maksim van #LikeMe en Dennis Cartier een feestje. Behalve optredens, is er ook animatie voor jong en oud. Kinderen kunnen zich bovendien ook uitleven op het klim-
The post Gezellig familiefestivalaan

Lees meer »