Eén op de vijf rusthuisbewoners heeft psychiatrisch probleem: “We denken te snel: ach, waarom zouden we ze nog behandelen?”

Bijna één op de vijf rusthuisbewoners kampt met een psychiatrische aandoening. En die problemen worden niet goed behandeld. “We denken te snel: het heeft toch geen zin meer”, zegt ouderenpsychiater Mathieu Vandenbulcke.

 

Meer krantenkoppen in België

Pluszoon Alexander krijgt fenomenale Elvistaart van patissier Jo Geers: “Uit de hand gelopen grap”

Zondag 14 juli vierden Sarah Neutkens en Alexander Deprez hun huwelijk in de Pizza Gallery in de Sint-Jansstraat in Borgerhout. Helemaal vanuit Alexanders geboortestad Kortrijk leverde zijn plusvader Jo Geers van Patisserie Geers aan Sint-Jansplein de fenomenale bruidstaart met zes lagen, dezelfde als Elvis en Priscilla Presley in 1967.
The post Pluszoon Alexander krijgt fenomenale Elvistaart van patissier Jo

Lees meer »

Voetbalclub Union steekt stadionplannen (even) in de koelkast

Precies een jaar geleden sloten het Brussels Gewest, de gemeente Vorst en voetbalclub Union een intentieverklaring over het ambitieuze stadionproject op de Bemptsite in Vorst. Union heeft voldaan aan alle voorwaarden en betreurt dat de gemeenteraad er nog niet over heeft gestemd. "De plannen gaan bij deze in de koelkast", laat Union weten. "RUSG hoopt dat het gezond verstand na

Lees meer »

Meer dan 2.000 mensen zakken af naar p’ Latse Doen in Kuurne: “Gratis formule deed duidelijk zijn werk”

Iets meer dan 2.200 bezoekers hebben afgelopen zaterdag het gratis festival p’ Latse Doen bijgewoond op de Vlaskouter in Kuurne. Grote publiekstrekker was alvast het optreden van Abba4U. Daarnaast waren er ook onder meer optredens van de Nederlandse Tributeband Rondje Doe Maar, Scummy Men en St. Jimmy’s.
The post Meer dan 2.000 mensen zakken af naar p’ Latse Doen

Lees meer »

Kapellen stuurt 3 atleten uit de gemeente naar Olympische Spelen in Parijs: “We hopen dit keer op een gouden medaille”

Kapellen stuurt dit jaar maar liefst 3 atleten uit de gemeente richting de Olympische Spelen in Parijs. Het gaat om zeilster Eline Verstraelen (22), loper Jochem Vermeulen (25) en hockeyspeelster Delphine Mariën (22). "In het verleden hebben we met Kapellen al 2 zilveren en 3 bronzen medailles behaald. Het zou mooi zijn om daar eens een gouden medaille aan toe

Lees meer »

Man dood aangetroffen op strand Blankenberge

In Blankenberge is een man van 69 dood aangetroffen op het strand ter hoogte van de Charlierhelling. Strandredders probeerden hem nog te reanimeren, maar alle hulp kwam te laat. Volgens de politie gaat het om een natuurlijk overlijden.

Lees meer »

Man uit Roeselare botst op wagen en raakt zwaargewond

Een 67-jarige man uit Roeselare is zaterdagochtend omstreeks 8.30 uur zwaargewond geraakt bij een aanrijding op het kruispunt van de Vijfwegenstraat met de Heropbouwstraat.
The post Man uit Roeselare botst op wagen en raakt zwaargewond appeared first on KW.be.

Lees meer »