Dit is waarom CD&V de startnota van De Wever nog niet meteen goedkeurt

Wachtlijsten in de zorg aanpakken, de centen uit het Gemeentefonds anders verdelen, investeren in welzijn: N-VA wil er ruimte voor maken in de volgende Vlaamse regering, maar in de startnota van informateur Bart De Wever (N-VA) ziet CD&V dat nog onvoldoende terug. Onder meer voor de landbouw en het platteland vraagt de partij toegevingen. Dit is hoe de kaarten nu liggen en wat allicht de volgende stappen zijn. 

Meer krantenkoppen in België

“Zeker 80 gewonden” na Israëlische luchtaanval op havenstad in Jemen, ook munitiedepots in Libanon getroffen

Het Israëlische leger heeft een luchtaanval uitgevoerd op doelwitten van de Houthirebellen in de havenstad Hodeida, in Jemen. Daarbij zijn volgens de Houthi’s zeker 80 gewonden gevallen. De aanval is een duidelijke reactie op de droneaanval op Tel Aviv van gisteren, zegt de Israëlische minister van Defensie Yoav Gallant. Ook 3 munitiedepots van Hezbollah in het zuiden van Libanon zouden

Lees meer »