De Tijdcapsule | Virginie Morobé: ‘Een winkel van Morobé hoort thuis in Saint-Tropez’

14:01 Het schoenenmerk van Virginie Morobé (48) is booming. Na een eerste winkel in Knokke, een indrukwekkende flagshipstore in Antwerpen en een collectie handtassen en accessoires kijkt Morobé nu over de l… 

Meer krantenkoppen in België

Hoe het befaamde plan van Visma-Lease a Bike dit jaar niet zal slagen: “Allicht de beste prestatie in mijn leven en toch verliezen we een minuut”

Bloedheet was het in de Pyreneeën en toch bleef Jonas Vingegaard achter met een zak ijs tegen het voorhoofd. In plaats van de grote omwenteling dankzij het befaamde plan van Visma-Lease a Bike verdriedubbelde zijn achterstand naar 3’09”. Is de Tour gereden? “Het enige wat we kunnen hopen is dat Pogacar eens een slechte dag heeft.”

Lees meer »

Hoe ‘Het eiland’ bijna in de prullenbak van bezieler Jan Eelen belandde: “De bazen waren razend”

Een moppenboek, slapeloze nachten, sloffen sigaretten en liters Red Bull. ‘Het eiland’ mag twintig jaar na de eerste aflevering dan springlevend zijn, het was een anarchistische uitputtingsslag om er te geraken. Op welk moment zag regisseur Jan Eelen het licht? Welke rol speelde zijn papa? En Geert Hoste? En waarin schuilt het succes? “Ik verwachtte dat de bazen blij zouden

Lees meer »

“Gevolgen voelbaar van West-Vlaanderen tot Limburg”: TreinTramBus waarschuwt voor impact van nieuwe verbinding van Brussel naar Amsterdam

De geplande nieuwe treinverbinding tussen Brussel en Amsterdam baart reizigersorganisatie TreinTramBus grote zorgen. Volgens hen zullen die 16 extra treinen per dag een grote impact hebben op de rest van de dienstverlening in het binnenland. "Om die treinen in de dienstregeling te krijgen, zullen de gevolgen voelbaar zijn tot in West-Vlaanderen en Limburg."

Lees meer »