Cercle Brugge treft het Schotse Kilmarnock in de tweede voorronde Europa League

 

Cercle Brugge kent zijn tegenstander in de tweede voorronde van de Europa League. De Vereniging ging woensdag de bokaal in bij de loting in het Zwitserse Nyon, op de hoofdzetel van de Uefa, en werd gekoppeld aan het Schotse Kilmarnock.

 

Meer krantenkoppen in België

New Yorkse ‘coronaterrassen’ worden blijvend

In New York hebben de zogenaamde ‘coronaterrassen’ een permanente status gekregen. Deze terrassen die tijdens de pandemie werden opgezet om restaurants en cafés meer ruimte te bieden, staan op stoepen en langs straatranden. Lokale horecaondernemers kunnen nu een permanente vergunning aanvragen, aldus zender WABC.

Lees meer »

“De rookontwikkeling was enorm”: Dino (62) breekt deur open om buurvrouw (82) te redden uit brand in Wervik

Paniek dinsdagavond in centrum Wervik: toen brand werd opgemerkt, verlieten mensen in allerijl hun rijhuis, behalve de 82-jarige vrouw uit wiens woning de rook kwam. Buurman Dino Malfait (62) twijfelde niet en forceerde de deur. “We mogen van geluk spreken dat we thuis waren”, klinkt het. Intussen liet het parket weten dat de vrouw buiten levensgevaar is.
The post

Lees meer »

Met The Grand krijgt Nieuwpoort een van zijn iconische monumenten terug

Exact 100 jaar na de bouw van het Grand Hotel, zal het iconische gebouw weer uit zijn as verrijzen. Het nieuwe prestigeproject wordt dé blikvanger van Nieuwpoort en zal verschillende functies vervullen. De nieuwe syndicus van The Grand is Wim Demeester van Immo Group-S. Hij blikt alvast vol enthousiasme vooruit. “Het doel is om een gezond evenwicht te creëren tussen

Lees meer »

KIJK. Lionel Messi mét enkelbrace wordt in de bloemetjes gezet door Inter Miami

Lionel Messi (37) stak met de Copa América vorige week zijn 45ste prijs op zak, goed voor het record van meeste titels aller tijden in het voetbal. Zijn club, Inter Miami, wou deze uitzonderlijke prestatie niet zomaar laten voorbijgaan en zette hun sterspeler in de bloemetjes. De ‘Vlo’ verscheen in het Chase Stadium met een enkelbrace. De Argentijn liep namelijk

Lees meer »

Deze scheidsrechters uit het jeugdvoetbal zijn blij dat enkel kapitein nog mag zeuren: “Minder gezever, meer voetbal: ZA-LIG”

Voetbal, dat was een sport met 22 spelers en op het einde zeurde iedereen tegen de scheidsrechter. Tot het afgelopen EK: plots mocht enkel nog de kapitein tegen de ref spreken. Een verademing. Voortaan zal die regel ook in het jeugd- en amateurvoetbal gehanteerd worden, zegt Voetbal Vlaanderen. De scheidsrechters zelf zijn blij: “Wij willen vooral dat er gevoétbald wordt.”

Lees meer »