Bpost bereikt akkoord met uitgevers over krantendistributie in Wallonië

Bpost heeft een akkoord bereikt met de uitgevers van Franstalige kranten over de krantendistributie in Wallonië vanaf 1 juli 2024. Dat is de datum waarop de huidige persconcessie afloopt. Dit maakte het postbedrijf woensdag voor de beurs bekend. Voor personeel met een vast contract blijft de tewerkstelling hiermee gegarandeerd, zegt Bpost. 

Meer krantenkoppen in België

Controverse rond Jelmont uit ‘B&B zoekt lief’ blijft groeien: “In 2017 veroordeeld wegens ontucht met twee patiënten”

De ophef rond ‘B&B zoekt lief’-deelnemer Jelmont Van Gestel (62) neemt stilaan groteske proporties aan. Volgens juicechannel ‘RealityFBI’ is de Nederlander in 2017 veroordeeld wegens ontucht met twee patiënten. Wat is er aan de hand? En was VTM op de hoogte van zijn juridische voorgeschiedenis? De zender reageert voor het eerst op de commotie rond de meest omstreden realityfiguur van

Lees meer »

Richard Williams, vader van Venus en Serena, gedreven door woede en geld: “Hij vond tennis idoot, maar wilde 2 kinderen om er multimiljonair mee te worden”

Het leven van Richard Williams (82), de man die zijn dochters Venus (44) en Serena (42) eigenhandig naar de tennistop katapulteerde, zou als een sprookje kunnen lezen. Maar de werkelijkheid is anders. Zijn levenspad is geplaveid met racisme, wraak, misdaad en geweld. En zelfs op zijn 82ste lijkt aan de ellende nog geen eind te komen.

Lees meer »

Hij was niet op het verjaardagsfeest van echtgenote Jennifer Lopez, maar wat heeft Ben Affleck dan wel gedaan?

“Dit wordt een geweldige dag.” Jennifer Lopez, die officieel pas woensdag jarig is, keek afgelopen weekend duidelijk uit naar haar verjaardagsfeest. Dat haar echtgenoot Ben Affleck er niet bij was, kon de zangeres duidelijk niet deren. Maar wat heeft de Amerikaanse acteur dan wel uitgespookt terwijl zijn vrouw haar verjaardag vierde? “Hij was opnieuw op pad zonder trouwring.”

Lees meer »

Trump zegt dat Kamala Harris “nog makkelijker te verslaan is” en dat “niemand gelooft dat Biden echt Covid had”: “Moeten campagnegeld terugbetalen wegens fraude”

Donald Trump heeft uitgebreid gereageerd op de terugtrekking van Joe Biden als presidentskandidaat. Hij zegt onder meer dat huidig vicepresident Kamala Harris “nog makkelijker te verslaan” is, en dat niemand gelooft dat Biden echt Covid-19 had. “Moet de Republikeinse Partij niet terugbetaald worden wegens fraude?”

Lees meer »

Midwestgemeenten organiseren specifieke opleiding voor zorgmonitoren: “Elk kind moet zich amuseren op het speelplein”

De zestien gemeenten van Midwest uit de regio Roeselare-Izegem-Tielt willen nog meer aandacht schenken aan kinderen met kleinere zorgnoden en organiseren daarom een cursus voor zorgmonitoren. “Inclusie is goed voor elk kind, niet enkel voor kinderen met zorgnoden”, klinkt het.
The post Midwestgemeenten organiseren specifieke opleiding voor zorgmonitoren: “Elk kind moet zich amuseren op het speelplein” appeared first on

Lees meer »

Man springt van brandend flatgebouw in Oostende, recht op dak van buren: “Je hoorde de kinderen op straat schreeuwen”

Bij een hevige brand in een appartementsgebouw in Oostende heeft een man maandagnamiddag van het dak moeten springen om aan de vlammen te ontsnappen. De bewoner van de flat waarin de brand ontstond, is zwaargewond. Of hij de man is die van het dak sprong, is nog onduidelijk. Nog drie andere mensen moesten met een rookvergiftiging naar het ziekenhuis.

Lees meer »

“Deze onnodige aanvallen voeden de speculaties”: terwijl Pogacar zich lijkt te amuseren, vindt Armstrong dat hij zich “rustiger moet houden”

“A normal day at the office.” Leuke finale op Superdévoluy, maar Tadej Pogacar haalde er een keer de schouders bij op. Terwijl zijn concurrenten vechten voor elke seconde, lijkt hij vooral manieren te zoeken om zich te amuseren in de Tour. Lance Armstrong ziet het allemaal niet graag gebeuren. De Amerikaan noemt de aanvallen “onnodig” en voer voor speculaties. “Soms

Lees meer »

Union tegen Slavia Praag in derde voorronde Champions League, ook Cercle kent mogelijke tegenstanders – om 14u is het de beurt aan Gent

Union neemt het op tegen Slavia Praag in de derde voorronde van de Champions League. De wedstrijden worden afgewerkt op 6 of 7 augustus (in Tsjechië) en 13 augustus (in Brussel). Cercle Brugge komt uit tegen Molde of Silkeborg in de derde voorronde van de Europa League. AA Gent kent later vandaag zijn (mogelijke) tegenstander in de voorronde van de

Lees meer »