‘Apple schort ontwikkeling van opvolger voor dure headset op’

12:03 Apple werkt voorlopig niet verder aan een volgende generatie van de Apple Vision Pro, zijn headset voor gemengde realiteit. De iPhone-maker richt zich nu op een goedkopere versie van het toestel, hoew… 

Meer krantenkoppen in België

Brussel ondervraagt chatbotmakers over AI-deal Google en Samsung

Europese toezichthouders proberen uit te zoeken of een samenwerking op het gebied van kunstmatige intelligentie (AI) tussen Google en Samsung rivaliserende AI-bedrijven belemmert op Samsung-smartphones. Dat meldt persbureau Reuters op basis van vragenlijsten die Brussel naar andere chatbotmakers heeft gestuurd.

Lees meer »

Discussie over kunstwerk in Museumtuin Gaasbeek: kunstenaar krijgt 100 euro boete per dag dat kunstwerk blijft staan

Er is heibel ontstaan over het monumentale kunstwerk ‘Koesteren’ in de Museumtuin bij het Kasteel van Gaasbeek. Kunstenaar William Roobrouck kreeg de vraag om het kunstwerk eind vorig jaar weg te halen, maar dat is nog altijd niet gebeurd. Voor elke dag dat het kunstwerk er blijft staan, krijgt de kunstenaar een boete van 100 euro. Maar volgens Roobrouck was

Lees meer »

Charlot Tyvaert en Mauro Derammelaere bij Spoor8770: “Jeugd is de toekomst van Ingelmunster”

De nieuwe politieke partij Spoor8770 kon weer een jongeman strikken om op de lijst te staan. Naast Dries Carlier (Scouts) en Victor Van de Putte (Scouts) stelt ook Mauro Derammelaere (Chiro Jefri) zich verkiesbaar. Charlot Tyvaert, bekend van Relax by Charlot, zei ook ja tegen Spoor8770 en neemt dus eveneens deel aan de gemeenteraadsverkiezingen.
The post Charlot Tyvaert en

Lees meer »