Advocaten zelf in de cel na hulp aan cliënten tijdens fraudeonderzoek

01:00 Twee Brusselse advocaten zijn zelf in de cel beland nadat ze spullen van hun cliënten, die verdacht worden van een miljoenenfraude, hadden weggenomen voordat er een huiszoeking plaatsvond. De advocate… 

Meer krantenkoppen in België

Zes keer meer C-attesten in het beroepsonderwijs dan in het aso

Voor 20.084 middelbare scholieren eindigde het schooljaar in mineur: met een C-attest in de boekentas zijn ze verplicht om na de zomervakantie opnieuw in hetzelfde jaar te starten als op 1 september vorig jaar. Dat blijkt uit de cijfers van het Agentschap voor Onderwijsdiensten (Agodi). Opvallend: in het beroepsonderwijs zijn er zes keer meer zittenblijvers dan in het algemeen secundair

Lees meer »

Juf Trui feestelijk uitgewuifd in De Plataan

Juf Trui Deseure nam deze week afscheid van haar leerlingen, collega’s en ouders en gaat met pensioen. In GO-basisschool De Plataan in de Mandellaan in Roeselare wordt Trui omschreven als dé juf van het eerste leerjaar.
The post Juf Trui feestelijk uitgewuifd in De Plataan appeared first on KW.be.

Lees meer »

Tomorrowland kocht 3 miljoen wegwerpbekers toen herbruikbare bekers al verplicht zouden worden en riskeert nu 2 miljoen euro boete

Tomorrowland riskeert een boete tot 2 miljoen euro omdat het festival ook tijdens deze editie met wegwerpbekers zal werken op het terrein. Nochtans zijn herbruikbare bekers sinds dit jaar ook voor grote festivals verplicht. Waarom houdt Tomorrowland dan toch vast aan de wegwerpvariant? Is het verschil in kostprijs tussen de twee dan zo groot? En doet Tomorrowland dan niks om

Lees meer »

Drie toffe uitstapjes met kinderen aan de kust

Op zoek naar inspiratie voor boeiende trips met kinderen die ook interessant zijn voor de volwassenen? Wij selecteerden drie belevingen die je deze zomer zeker niet mag missen.
The post Drie toffe uitstapjes met kinderen aan de kust appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE SPANJE-FRANKRIJK. Fofana over kritiek op Les Bleus: “Maakt me niets uit. We zijn halve finalisten” – De la Fuente moet puzzelen

La Roja versus Les Bleus. In München strijden Spanje en Frankrijk dinsdagavond om het eerste finaleticket op het EK voetbal. De Spanjaarden verschijnen wel gehavend aan de start: ze missen Pedri met een knieblessure en verdedigers Carvajal en Le Normand zijn geschorst. Frankrijk treedt wel op volle sterkte aan. Wie plaatst zich voor de eindstrijd in Berlijn?

Lees meer »

“De cirkel is nu rond”: Henri Demuysere (58) kroont zich voor het eerst sinds 1987 tot wereldkampioen strandzeilwagenrijden

Henri Demuysere pakte in het Franse Asnelles voor het eerst in 37 jaar de wereldtitel in het strandzeilwagenrijden, in de klasse 2. De Pannenaar won ook de Europese titel.
The post “De cirkel is nu rond”: Henri Demuysere (58) kroont zich voor het eerst sinds 1987 tot wereldkampioen strandzeilwagenrijden appeared first on KW.be.

Lees meer »