62-jarige Belgische truckchauffeur in VK veroordeeld tot 20 jaar voor drugssmokkel 190 kilogram coke

Een 62-jarige Belgische truckchauffeur is in het Verenigd Koninkrijk veroordeeld tot twintig jaar cel voor drugssmokkel. Dat schrijft de BBC woensdag.

 

Meer krantenkoppen in België

KIJK. Dit is het moment dat Houthi-rebellen een olietanker opblazen

Houthi-rebellen hebben dinsdag opnieuw schepen in de Rode Zee bestookt met raketaanvallen. Ditmaal was een olietanker die onder Libanese vlag vaart het doel. Op beelden is te zien hoe er meteen na de ontploffing er een grote rookwolk ontstaat en een vlammenzee zich verspreidt. Volgens de Houthi’s gaat het om een vergeldingsactie na de Israëlische luchtaanval op Khan Younis van

Lees meer »

“De sfeer op Festival Dranouter is speciaal”: Gezin Samyn uit Abele is al jaren vrijwilliger op zomerfestival

De liefde voor Festival Dranouter is groot bij het gezin Samyn uit Abele. Papa Martin, mama Heidi en dochters Janne en Flore helpen allemaal graag een handje als vrijwilliger bij Festival Dranouter, dat deze zomer ook uitpakt met een foto-expo.
The post “De sfeer op Festival Dranouter is speciaal”: Gezin Samyn uit Abele is al jaren vrijwilliger op zomerfestival

Lees meer »

Nieuwe spelers bij Gullegem

FC Gullegem laat niets aan het toeval over om klaar te zijn voor het nakende seizoen. Vorige week dinsdag blies T1 Stefaan Deloose verzamelen. Een enthousiaste en fel vernieuwde kern kwam duidelijk met veel goesting naar de eerste training.
The post Nieuwe spelers bij Gullegem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Boezemvriendin reageert nadat Ellen (23) samen met A.S. (29) omkomt in tragisch ongeval na Gents zomerfeestje: “Meteen naar gevoel”

Het leek het begin van een perfecte zomeravond, toen Ellen D.W. (23) met haar vrienden afsprak in een Gentse zomerbar. Cocktails, lekker eten en gezelligheid troef. Ze ontmoette zelfs een charmante man, A.S. (29), en de twee besloten iets na middernacht samen naar huis te gaan. Nog geen kilometer verder kwam alles tot een tragisch einde in de Schelde. “Ik

Lees meer »