62-jarige Belgische truckchauffeur in VK veroordeeld tot 20 jaar voor drugssmokkel 190 kilogram coke

Een 62-jarige Belgische truckchauffeur is in het Verenigd Koninkrijk veroordeeld tot twintig jaar cel voor drugssmokkel. Dat schrijft de BBC woensdag.

 

Meer krantenkoppen in België

‘Zeiltrip van hun leven’ eindigt in mineur voor John (66) en Chris (63) na aanval door orka’s: “Dit had slecht kunnen aflopen”

De droomreis van John Ostermeyer (66) en zijn echtgenote Chris Simons (63) uit Aartselaar is in mineur geëindigd. Het koppel begon op 5 mei aan een zeiltocht van de haven in Breskens naar de Azoren, een Portugese archipel in de Atlantische Oceaan, en weer terug. Maar afgelopen dinsdagochtend sloeg het noodlot toe. Zo’n 65 kilometer voor de kust van Bretagne

Lees meer »

Natourcriterium Aalst strikt groene trui Biniam Girmay

Biniam Girmay, de groene trui uit de Tour, komt naar het natourcriterium in Aalst. Dat heeft de organisatie zonet bekend gemaakt. De renner uit Eritrea is de grootste naam die voorlopig heeft toegezegd voor de wedstrijd op 22 juli. Gele trui Tadej Pogacar komt zo goed als zeker niet. Door de Olympische Spelen is het voor de organisatie moeilijker dan

Lees meer »

Schade aan 20.000 woningen en 1.100 voertuigen door onweer van 9 juli

Bijna 20.000 woningen hebben schade opgelopen door het zware onweer, met hevige rukwinden en soms ook hagel, van dinsdag 9 juli. Ook werd voor meer dan 1.100 voertuigen, verzekerd in omnium, een aangifte gedaan bij de verzekeraar. Dat blijkt uit een enquête van de beroepsvereniging van verzekeraars Assuralia bij de verzekeringsondernemingen. De extreme weersomstandigheden veroorzaakten onder meer in de regio

Lees meer »