62-jarige Belgische truckchauffeur in VK veroordeeld tot 20 jaar voor drugssmokkel 190 kilogram coke

Een 62-jarige Belgische truckchauffeur is in het Verenigd Koninkrijk veroordeeld tot twintig jaar cel voor drugssmokkel. Dat schrijft de BBC woensdag.

 

Meer krantenkoppen in België

Is ‘Vive le Vélo’ echt wel de goudmijn van de koers? “Dat het maar snel écht zomer wordt”

Zondag start de Tour pas echt, want dan sluiten ook Karl Vannieuwkerke (53) en zijn ‘Vive le Vélo’ weer aan. In het zog van de wielertalkshow zijn meteen ook de nieuwe T-shirts en sweaters in de winkel beland. Gemaakt door ‘Vive la Vie’, het bedrijf van Karls ex-vriendin Caroline Vereenooghe (38) dat twee zomers geleden van makkelijk geldgewin werd beschuldigd.

Lees meer »

“Het was de juiste tijd om een nieuwe stap te zetten in mijn carrière”: Jeppe Erenbjerg klaar voor avontuur bij Essevee

Jeppe Erenbjerg is de eerste zomeraanwinst van Zulte Waregem. De 24-jarige Deen moet voor gevaar zorgen vanop de rechterflank, maar kan ook centraal uit de voeten als aanvallende middenvelder. Hij tekende een overeenkomst tot juni 2026, met optie op twee bijkomende seizoenen. “Ik hoop dat ik de volgende Deen ben die bij Zulte Waregem een mooi verhaal kan schrijven.”

Lees meer »

IN BEELD – Première ‘Grand Show: Folie Royale’ kon het talrijke publiek bekoren en zet daarmee Knokke nogmaals op de wereldkaart!

Astrid Coppens, Ruben Van Gucht, Christoff, Véronique De Kock, Peter Thyssen, Michael Lanzo, Lissa Lewis, Emilie Vansteenkiste, Joren Demont, Floris Devooght… zijn maar enkele van de bekende Vlamingen, die op vrijdagavond present waren tijdens de première van ‘Grand Show: Folie Royale’ in het Grand Casino Knokke.
The post IN BEELD – Première ‘Grand Show: Folie Royale’ kon het talrijke

Lees meer »

Hennep en wilgen halen PFAS-vervuiling uit de grond in Ranst

Bij het provinciaal instituut voor veiligheidsopleidingen Campus Vesta in Ranst wordt geëxperimenteerd om met wilgen en hennep PFAS uit de grond te halen. De bomen en planten zuigen vervuild water op zodat de grond niet moet worden afgegraven. Die is vervuild door blusschuim dat werd gebruikt bij opleidingen voor de brandweer.

Lees meer »

E40 versperd in Oostkamp door verkeersongeval met verschillende voertuigen

Op de E40 gebeurde zondag ter hoogte van Oostkamp een zwaar verkeersongeval. Minstens vijf voertuigen raakten betrokken. Richting Brussel is de snelweg volledig versperd, zo meldt het Vlaams Verkeerscentrum. Het ongeval gebeurde rond 15.55 uur. Op de autosnelweg E40 richting Brussel kwamen ter hoogte van Oostkamp vijf voertuigen in aanrijding met elkaar. Momenteel is de snelweg richting Brussel versperd en

Lees meer »

Nathalie (37) neemt afscheid van pony die zwaar toegetakeld werd door loslopende hond: “Julleken krijgt een mooi plaatsje in ons huis”

Nathalie van de Bossche (37) uit Sint-Lievens-Houtem, in de provincie Oost-Vlaanderen, heeft afscheid moeten nemen van haar pony Julleken. Ze moet haar lieveling, die amper 60 centimeter groot is, laten inslapen nadat het werd aangevallen door een loslopende hond. “Het was een harde beslissing en het doet nog altijd pijn”, zegt Nathalie.

Lees meer »