6-jarig kindje in levensgevaar na aanrijding met bus in Hasselt

Op de Maastrichtersteenweg in Hasselt is woensdagmiddag rond 13.30 uur een kindje dat op een step reed, aangereden door een bus van De Lijn. De 6-jarige jongen uit Hasselt werd in kritieke toestand afgevoerd naar het Jessa Ziekenhuis.

 

Meer krantenkoppen in België

’Kleinkamp’ KSA ‘s Gravenwinkel speelt zich af in indianendorp Leisele

De jongensjeugdbeweging KSA ’s Gravenwinkel heeft een geslaagd ‘kleinkamp’ achter de rug. Het ‘kleinkamp’ is er voor de Bengels (eerste en tweede leerjaar van het basisonderwijs), de Ravotters (derde en vierde leerjaar) en de Jongknapen (vijfde en zesde leerjaar).
The post ’Kleinkamp’ KSA ‘s Gravenwinkel speelt zich af in indianendorp Leisele appeared first on KW.be.

Lees meer »

Genk en Hasselt pakken ‘laadpaalklevers’ aan, nieuwe laadpalen verklikken of auto al volgeladen is of niet

Hasselt en Genk gaan maatregelen nemen tegen zogenoemde ‘laadpaalklevers’, chauffeurs die hun elektrische wagen te lang of onnodig op een parkeerplaats met een laadpaal laten staan. Genk gaat laadpalen inzetten met een nieuwe technologie die aangeeft welke wagens al opgeladen zijn. Ook Hasselt wil slimme laadpalen inzetten. Dat schrijft Het belang van Limburg en het nieuws is aan onze redactie

Lees meer »

FC Westouter mikt op eindronde in vierde provinciale

FC Westouter start aan het derde jaar van het driejarenplan om de eindronde te bereiken in vierde provinciale. In een nieuwe reeks en met een vernieuwde selectie hopen ze hun doelstelling te bereiken.
The post FC Westouter mikt op eindronde in vierde provinciale appeared first on KW.be.

Lees meer »

Alpinist maakt dodelijke val op Zwitserse Zumsteinspitze

Twee alpinisten zijn vrijdag ten val gekomen op de Zumsteinspitze, de 4.563 meter hoge top in het bergmassief van de Monte Rosa op de grens van Italië en Zwitserland, in de Zwitserse gemeente Zermatt. Een van hen raakte dodelijk gewond. De tweede, een Zwitser van dertig jaar, raakte zwaargewond.

Lees meer »