Zware investeringen en hoge productiekosten nekken oudste weverij van het land

15:58 Calcutta-Annabel, de oudste weverij van België, legt de boeken neer. De oorzaak is een combinatie van zware investeringen in een turnaround, de economische terugval in de woningbouw en goedkope import… 

Meer krantenkoppen in België

KIJK. Youtuber (24) onthult hoeveel geld hij als Europees Parlementslid verdient nadat hij als stunt wordt verkozen

De 24-jarige Fidias Panayiotou uit Cyprus heeft in een video op Tiktok onthuld hoeveel hij als Europees Parlementslid verdient. De youtuber zetelt sinds juni onafhankelijk in het parlement, nadat hij onverwacht werd verkozen. In de video somt Panayiotou enkele opvallende bedragen op. Vervolgens vraagt hij lachend aan zijn kijkers of zij vinden dat hij onder- of overbetaald wordt.

Lees meer »

Alec Baldwin geconfronteerd met beelden van fatale schietpartij: “Hij belde daarna zijn vrouw voor vakantie in New Mexico”

De aanklagers kwamen woensdag met een reeks opvallende bewijsstukken in de rechtszaak tegen Alec Baldwin. De acteur kreeg de ene onthutsende onthulling na de andere voorgeschoteld, waaronder beelden van de ogenblikken na het fatale schietincident én een verrassend telefoongesprek met zijn vrouw, waarin hij haar uitnodigt om naar New Mexico te komen voor een familievakantie.

Lees meer »

Kok (28) uit Antwerpen opgepakt in Frankrijk na wilde achtervolging op scooter: man verwondt vijf agenten en blijkt zwaarbewapend

Een 28-jarige kok uit Antwerpen is afgelopen weekend in de boeien geslagen na een wilde achtervolging in het Franse Chasseneuil-du-Poitou, vlakbij het pretpark Futuroscope. Vijf agenten raakten daarbij gewond. De man bleek zwaarbewapend te zijn. Hij had vijf geweren, munitie, een geluidsdemper, een vizier, messen, een kap en handboeien bij zich.

Lees meer »

LIVE SPANJE-FRANKRIJK. L’Équipe pakt uit met veelzeggende cover – De La Fuente: “Halve Mbappé is nog steeds volledige andere speler waard”

La Roja versus Les Bleus. In München strijden Spanje en Frankrijk vanavond om het eerste finaleticket op het EK voetbal. De Spanjaarden verschijnen wel gehavend aan de start: ze missen Pedri met een knieblessure en verdedigers Carvajal en Le Normand zijn geschorst. Frankrijk treedt wel op volle sterkte aan. Wie plaatst zich voor de eindstrijd in Berlijn?

Lees meer »

Zit Biden binnenkort zonder centen? Donoren houden vinger op de knip

De oprichter van Netflix. Een erfgename van de Walmart-supermarktketen. Een kleindochter van Disney. Een ex-directeur van Google. De voormalige topman van de National Football League. Allemaal zijn ze prominente donoren die miljoenen aan de campagne van Joe Biden geven. Maar nu dreigen ze ermee de geldstroom te laten opdrogen, als Biden niet uit de presidentsrace stapt. Of hoe er nóg

Lees meer »

Scholen ondersteunen het 14de Dovy Natourcriterium in Roeselare

De vzw Roeselare Koerst organiseert het 14de Dovy Natourcriterium dat op dinsdag 23 juli door de straten van Roeselare zal rijden. Ook de Roeselaarse scholen hebben meer dan hun plaats in de organisatie.
The post Scholen ondersteunen het 14de Dovy Natourcriterium in Roeselare appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Orban bespreekt oorlog in Oekraïne met Trump tijdens “Vredesmissie 5.0” – Australisch koppel opgepakt op verdenking van spionage voor Rusland

De VS en Duitsland hebben een Russisch complot verijdeld dat van plan was om de directeur van de Duitse wapenfabrikant Rheinmetall te vermoorden. Dat meldt de Amerikaanse nieuwszender ‘CNN’ donderdag. Rheinmetall is een belangrijke wapenleverancier van Kiev. En staatshoofden en regeringsleiders van de 32 NAVO-landen waarschuwen China voor de steun van Peking aan de oorlog van Rusland tegen Oekraïne. Dat

Lees meer »

Britse politie houdt klopjacht op man (26) na “gruwelijke” moord met kruisboog op vrouw en twee dochters van BBC-presentator

De Britse politie houdt momenteel een grote klopjacht op een 26-jarige man die verdacht wordt van betrokkenheid bij de moord op drie vrouwen. Volgens de Britse openbare omroep ‘BBC’ gaat het om het gezin van een van haar presentatoren, John Hunt (58), meer bepaald zijn echtgenote Carol (61) en twee van hun drie dochters, Hannah (28) en Louise (25). Ze

Lees meer »