Zonnepoeder is hype op sociale media, maar kan zo’n lichte poeder je ook voldoende beschermen? Testaankoop zocht het uit

Deze zomer liever geen plakkerige zonnecrème op uw gezicht? Dan is er nu ook zonnepoeder, die je gemakkelijk met een kwastje aanbrengt. Maar is dat ook doeltreffend? Testaankoop stelde een populaire zonnepoeder op de proef en concludeerde dat je toch beter oplet met het product. Vallen alle zonnepoeders door de mand? En wat als je al een zonnepoeder al in huis hebt? 

Meer krantenkoppen in België

België heeft de vijfde hoogste overheidsschuld in Europa

België was met een overheidsschuld van 108,2 procent van het bruto binnenlands product (bbp) in het eerste kwartaal van dit jaar de op vier na slechtste leerling in de Europese klas. Dat blijkt uit voorlopige cijfers van het Europese statistiekbureau Eurostat. Alleen Griekenland (159,8 procent), Italië (137,7 procent), Frankrijk (110,8 procent) en Spanje (108,9 procent) hadden een slechtere schuldpositie.

Lees meer »

Bakkerij Aernoudt opent de deuren in voormalig pand van De Voerman in Lichtervelde: “Dit is een perfecte locatie”

Bakkerij Aernoudt opende op vrijdag 19 juli hun vestiging in de Koolskampstraat in Lichtervelde, waar voorheen Brasserie De Voerman was. De bakkerij is zeven op zeven geopend, iedere dag vanaf 6 uur ‘s morgens.
The post Bakkerij Aernoudt opent de deuren in voormalig pand van De Voerman in Lichtervelde: “Dit is een perfecte locatie” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Herbeleef de slotdag van Tomorrowland: doelman Thibaut Courtois en Average Rob & Omdat Het Kan hebben glansrol op nationale feestdag

Het eerste festivalweekend van Tomorrowland 2024 zit erop. De Belgische artiesten hebben de nationale feestdag een tricolore randje gegeven, met Average Rob & Omdat Het Kan op kop. Dimitri Vegas & Like Mike hebben het festival afgesloten, samen met Steve Aoki als 3 Are Legends. Tijdens die slotshow kreeg special guest Thibaut Courtois een bijzondere opdracht.

Lees meer »

? “Is een tweede plaats voor Remco Evenepoel dan toch nog mogelijk?”

Een sterke Remco Evenepoel heeft bewezen: Jonas Vingegaard is nog niet zeker van die tweede plaats in de Tour. “Daar ga ik nu niet aan denken”, zei hij zelf over die jacht. “Let de volgende dagen toch maar op de entente Pogacar-Evenepoel”, waarschuwt wieleranalist Michel Wuyts in onze podcast ‘De Tour van Wuyts & Vlaeminck’. Luister hierboven naar een nieuwe

Lees meer »

Rudi Vranckx bezoekt anti-oorlogsexpo van Piet Wittevrongel in Blankenberge: “Hij was onder de indruk”

Rudi Vranckx kwam dinsdag een kijkje nemen op de expo ‘Kunst met een boodschap’ die momenteel te zien is bij Galerij Retsin. Vredesactivist Piet Wittevrongel brengt er met zijn werk oorlogssituaties onder de aandacht, een kolfje naar de hand van de bekende oorlogsjournalist.
The post Rudi Vranckx bezoekt anti-oorlogsexpo van Piet Wittevrongel in Blankenberge: “Hij was onder de indruk”

Lees meer »