Zeven doden en 2 zwaargewonden bij verkeersongeval nabij Franse stad Chartres

Bij een verkeersongeval nabij Chartres in Frankrijk zijn 7 mensen om het leven gekomen. Dat melden lokale hulpdiensten. 2 anderen zijn zwaargewond geraakt. 5 van de 7 doden zijn jongeren tussen 19 en 20 jaar. 

Meer krantenkoppen in België

LIVE WORLD MATCHPLAY (VTM 2). Neemt Dimitri Van den Bergh vandaag eerste horde op ‘zijn’ toernooi?

In Blackpool ging gisteren de World Matchplay van start, één van de grootste dartstoernooien van het jaar. Onder andere Gerwyn Price en wereldkampioen Luke Humphries namen gisteren hun eerste horde zonder problemen. Vandaag is het aan de enige Belg op dit toernooi: Dimitri Van den Bergh. De World Matchplay-winnaar van 2020 opent zijn jacht op een nieuwe titel tegen de

Lees meer »

“Niet elk kind barst van zelfvertrouwen”: Arktos geeft weerbaarheidstraining aan kinderen en jongeren

Niet elk kind is mondig en assertief. En net die jongeren komen in een maatschappij waarin de nadruk ligt op goed presteren en je mannetje dan wel vrouwtje staan, het snelst in de verdrukking. Daarom organiseert Arktos vzw ook deze zomer trainingsateliers waarbij jongeren leren om zich weerbaarder op te stellen.
The post “Niet elk kind barst van zelfvertrouwen”:

Lees meer »

“Geen woorden voor”: Pogacar begrijpt niets van niet-selectie verloofde Zigart voor Olympische Spelen

De wielerselecties van Slovenië voor de Olympische Spelen in Parijs doen de wenkbrauwen fronsen. Bij de mannen verdedigt Primoz Roglic zijn titel in het tijdrijden niet, bij de vrouwen ontbreekt lands nummer één Urska Zigart. En dat leidt tot veel onbegrip bij haar verloofde, Tadej Pogacar. “Ze is de beste renster van Slovenië en wordt niet geselecteerd. Ik heb er

Lees meer »

Luchthaven Charleroi tijdlang gedeeltelijk ontruimd, alle vluchten zullen worden uitgevoerd

De luchthaven van Charleroi is weer toegankelijk. Rond 18.30 uur werd een terminal geëvacueerd na de vondst van wat een verdachte koffer leek. Heel wat reizigers werden door de politie naar de parking van de luchthaven geleid. Ontmijningsdienst DOVO kwam ter plaatse om de inhoud te controleren. Alle geplande vluchten zullen worden uitgevoerd, meldt de woordvoerder van de luchthaven.

Lees meer »

Schot met jachtgeweer om burenruzie stil te krijgen in Kortemark

Tijdens een burenruzie in Kortemark heeft een man van 40 een schot gelost met een jachtgeweer. 2 andere mannen waren afgelopen nacht ruzie aan het maken op straat. De man van 40 maande hen om stiller te zijn en schoot met zijn jachtgeweer. Daarbij werd niemand geraakt. Maar het schietincident ontaardde in een vechtpartij. Daarbij raakten de 3 mannen lichtgewond.

Lees meer »

Wagen brandt volledig uit na knal tegen elektriciteitscabine in Sint-Eloois-Vijve, hele buurt even zonder stroom

In de nacht van maandag op dinsdag knalde een Audi tegen een elektriciteitscabine in de Tapuitstraat in Sint-Eloois-Vijve, een deelgemeente van Waregem. Door de klap vatte de wagen vuur. De buurt zat een tijdlang zonder elektriciteit.
The post Wagen brandt volledig uit na knal tegen elektriciteitscabine in Sint-Eloois-Vijve, hele buurt even zonder stroom appeared first on KW.be.

Lees meer »

Stephan (64) uit Deerlijk neemt deel aan oldtimerhappening: “We hebben zon besteld”

Aan oude tractoren sleutelen, een oude boerenkar renoveren, aan treffens deelnemen en er zelfs op vakantie mee trekken. Dat is de grote hobby van Stephan Vandenbogaerde. De immer goedlachse Deerlijknaar neemt op zondag 14 juli met twee van zijn pronkstukken deel aan het oldtimertreffen in het kader van Vlaanderen Feest in het Gaverdomein.
The post Stephan (64) uit Deerlijk

Lees meer »