Woning zangeres en actrice Karen Damen in Lint getroffen door overstroming: “Proberen te redden wat er te redden valt”

Bij de wateroverlast in regio Lint en Kontich is ook zangeres en actrice Karen Damen getroffen. Op haar Instagramaccount deelt ze beelden waarop ze tien is dat het water tot ver boven de enkels staat in haar woning. "We proberen te redden wat er te redden valt." 

Meer krantenkoppen in België

Energiewaakhond in nota aan formateur De Wever: “Maak aardgas duurder en elektriciteit goedkoper”

Energiewaakhond CREG vraagt de federale regeringsonderhandelaars om warmtepompen aantrekkelijker te maken door de accijnzen op elektriciteit te verlagen en die op aardgas te verhogen. Ander opvallend voorstel: een verplicht ‘basiscontract’ voor energie. Dat moet het makkelijker maken om energieleveranciers te vergelijken. Wat betekenen die voorstellen? Welk verschil maken ze op je energiefactuur? En komen ze er ook effectief?

Lees meer »

Genk en Hasselt pakken ‘laadpaalklevers’ aan, nieuwe laadpalen verklikken of auto al volgeladen is of niet

Hasselt en Genk gaan maatregelen nemen tegen zogenoemde ‘laadpaalklevers’, chauffeurs die hun elektrische wagen te lang of onnodig op een parkeerplaats met een laadpaal laten staan. Genk gaat laadpalen inzetten met een nieuwe technologie die aangeeft welke wagens al opgeladen zijn. Ook Hasselt wil slimme laadpalen inzetten. Dat schrijft Het belang van Limburg en het nieuws is aan onze redactie

Lees meer »

Acht muzikanten van KDF Bavikhove staan op het podium bij De Romeo’s tijdens ‘Tien-om-te-Zien

Op zondagavond 28 juli zie je vanaf 20.35 uur diverse West-Vlamingen op het podium staan van ‘Tien-om-te-Zien’ aan de Rotonde in Westende. Tijdens de song ‘Altijd Blijven Dromen’ worden De Romeo’s immers geflankeerd door acht muzikanten van ‘Drum & Muziekkorps KDF Bavikhove’.
The post Acht muzikanten van KDF Bavikhove staan op het podium bij De Romeo’s tijdens ‘Tien-om-te-Zien appeared

Lees meer »

KIJK. “Nog veel werk om het gat met die twee te dichten”: dappere Evenepoel krijgt lik op stuk van Vingegaard, maar heeft geen spijt

Gespeeld, maar niet gewonnen. Remco Evenepoel koos in de laatste bergetappe van deze Tour vol voor het offensief, maar liep op een counter van Jonas Vingegaard. Geen drama: zonder ongelukken in de slottijdrit eindigt hij morgen als derde in zijn eerste Ronde van Frankrijk. “Ik ben superfier op wat ik al gedaan heb, maar ik zou graag afsluiten met een

Lees meer »

Expeditie voor het goede doel eindigt in tragedie op Mont Blanc: Michele (50) valt in gletsjerspleet en sterft

Michele Raule (50) wilde een van de grootste uitdagingen van zijn leven aangaan voor het goede doel. De Italiaanse bergbeklimmer, die geld inzamelde voor kinderen met kanker, stapte op zijn stalen ros in Genua en fietste enkele honderden kilometers naar de voet van de Mont Blanc. Als bekroning van zijn tocht wilde hij naar de top klimmen (4.809 meter). Maar

Lees meer »