Wonderkind (9) van het motorracen glijdt uit tijdens training en overlijdt aan verwondingen

Bij een ongeval op een racecircuit in Brazilië is een 9-jarig Argentijns wonderkind in de motorsport overleden.

 

Meer krantenkoppen in België

“Nu kan ik m’n verjaardag op het EK vieren!”: Lamine Yamal (16) kroont zich op weergaloze wijze tot jongste doelpuntenmaker ooit

16 jaar, 11 maanden en 27 dagen. Binnen vier dagen wordt Lamine Yamal zeventien, maar het beste verjaardagscadeau heeft hij zichzelf al bezorgd. Op weergaloze wijze kroonde het Spaanse wonderkind zich tegen Frankrijk tot jongste doelpuntenmaker ooit op een EK. “En nu is het belangrijkste de titel,” klinkt het bij een ambitieuze Yamal.

Lees meer »

Eerste Democratische senator laat Biden vallen

De Democratische senator Peter Welch vindt dat president Joe Biden zich moet terugtrekken als kandidaat voor het Amerikaanse presidentschap. “Voor het welzijn van het land roep ik president Biden op zich terug te trekken uit de race”, schrijft Welch in een opiniestuk in ‘The Washington Post’.

Lees meer »

Burgemeester Staden Francesco Vanderjeugd (Open VLD) opnieuw in opspraak na tonen van seksfilmpje op partij-event

De politieke toekomst van de burgemeester van Staden, Francesco Vanderjeugd (Open VLD) oogt onzeker na een nieuw schandaal. Uit getuigenissen van enkele jongeren die een verkiezingsevenement van de partij hebben bijgewoond, blijkt dat Vanderjeugd hen ongevraagd een zelfgemaakt seksueel getint filmpje heeft getoond. Vanderjeugd geeft toe dat hij een fout heeft gemaakt. Hij heeft naar eigen zeggen ook zijn excuses

Lees meer »

Laatste dag Patisserie Courcelles: “Besef nog niet dat het gedaan is”

Enkele traantjes bij personeel en klanten maandag 15 juli, de laatste dag van Patisserie Courcelles in de Doorniksestraat. Na bijna 37 jaar sluit de warme bakker, een vaste waarde in het stadscentrum, de deuren. “Veel mensen komen voor een laatste keer. Ze stonden zelfs tot ver buiten aan te schuiven afgelopen weekend. Dat apprecieer ik enorm”, zegt zaakvoerder Valérie Demey

Lees meer »