WEERBERICHT. Regen valt plaatselijk met bakken uit de lucht, code geel vanaf 12 uur: “We verwachten hevige buien met onweer”

We krijgen vandaag/dinsdag geleidelijk regen vanaf het zuidwesten. Regionaal kan er veel regen vallen en lokaal is er kans op onweer met felle windstoten en hagel. De temperaturen schommelen tussen 19 en 24 graden, meldt het KMI. 

Meer krantenkoppen in België

Gevecht breekt bijna los wanneer strandgangers zoenend koppel op de vingers tikken: “Hier lopen kinderen rond!”

Een passioneel koppel op een Amerikaans strand is op de vingers getikt door andere strandgangers. “Hier lopen kinderen rond”, klonk het geïrriteerd. Toen de verliefde man een fles tegen zich kreeg, was de maat vol. Hij stond recht en was klaar om de confrontatie aan te gaan, maar zijn vriendin probeerde de gemoederen te bedaren. Uiteindelijk droop het verliefde koppeltje

Lees meer »

Volwassenen kunnen voorlopig geen mazelenvaccin krijgen

Volwassenen kunnen zich voorlopig niet laten vaccineren tegen mazelen, een besmettelijke ziekte die wereldwijd in opmars is. Omdat de vraag naar de vaccins zo groot is, wordt er in Vlaanderen tijdelijk voorrang gegeven aan minderjarigen. Dat staat op de website van het Departement Zorg.

Lees meer »

Prijzen bij West-Vlaamse eersteklassers onder de loep: Een jaar clubliefde kost je minstens 335 euro

Hoe diep moeten voetbalsupporters in de geldbeugel tasten om hun favoriete team ‘volwaardig’ te kunnen aanmoedigen? In de aanloop naar het nieuwe seizoen vergeleken we de prijzen bij de drie West-Vlaamse teams in de Jupiler Pro League.
The post Prijzen bij West-Vlaamse eersteklassers onder de loep: Een jaar clubliefde kost je minstens 335 euro appeared first on KW.be.

Lees meer »

Frans en Lucrèce vieren gouden huwelijksjubileum in Ardooie: Cupido deed 50 jaar geleden zijn werk in de Broederschool

Frans Vandenberghe en Lucrèce Vansteelant werden naar aanleiding van hun gouden huwelijksjubileum op het gemeentehuis ontvangen. Beiden zijn intens vertrouwd met Ardooie. Frans werd er geboren op 30 juni 1950. Lucrèce liet zich voor de eerste keer horen op 31 oktober 1952. Het echtpaar woont in de Stationsstraat 177.
The post Frans en Lucrèce vieren gouden huwelijksjubileum in Ardooie:

Lees meer »

Dochter van Danny Fabry mengt zich in vete met Danny Junior: “Papa mág niet op bezoek bij hem, dat is de waarheid”

Op z’n 48ste al getroffen door een zware beroerte. Danny Junior, zoon van Danny Fabry (75), gaat door een hel. En op enige steun van zijn beroemde vader moet hij niet rekenen, zo liet de zanger al verstaan. Volgens zijn dochter Lauren (23) zit de zaak echter anders in elkaar. “Papa was gewoon niet welkom”, klinkt het in ‘Dag Allemaal’.

Lees meer »

Jasper Philipsen benut laatste sprintkans en wint zijn derde Tourrit

Jasper Philipsen heeft zijn Tour extra glans gegeven door de 16de etappe op zijn naam te schrijven. Aan de eindstreep in Nîmes was de Belg de concurrentie te snel af. Het is voor Philipsen de derde overwinning, die ondanks een valse start mag terugkijken op een geslaagde Tour. Groene trui Biniam Girmay viel op minder dan 2 km van de

Lees meer »