Weense socialite liet willekeurige groep burgers bepalen wat er met haar erfenis moet gebeuren: nu zijn haar miljoenen verdeeld

Vijftig Oostenrijkers hebben beslist wat er moet gebeuren met de erfenis van de Weense socialite Marlene Engelhorn (31). De activiste vond het “oneerlijk dat ze zo veel geld had geërfd zonder er een dag voor te werken”.

 

Meer krantenkoppen in België

Audi denkt aan eerder stoppen productie Q8 in Vorst, kondigt herstructurering aan: bonden vrezen voor verdwijnen 1.410 jobs dit jaar

Audi overweegt om vroeger te stoppen met de productie van de Audi Q8 e-tron op de site in Vorst. Dat heeft de autoconstructeur dinsdagavond meegedeeld na een bijzondere ondernemingsraad. Audi heeft een intentie tot herstructurering meegedeeld, omdat de vraag naar het enige model dat in de fabriek wordt gemaakt, daalt. Als er geen alternatieven worden gevonden, bestaat de kans dat

Lees meer »

Godfried Dejonckheere nam driemaal deel aan de Spelen: “Veel vriendschappen aan overgehouden”

Eind deze maand starten de Olympische Spelen in de Franse hoofdstad Parijs. De Westhoek telt verschillende ex-olympiërs. Wij zochten hen op en blikken terug naar hun olympische ervaring. Vandaag deel 2: ex-snelwandelaar en drievoudig olympiër Godfried Dejonckheere.
The post Godfried Dejonckheere nam driemaal deel aan de Spelen: “Veel vriendschappen aan overgehouden” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Strijdbare Biden herhaalt in persconferentie dat hij er niet over denkt race te verlaten

De Amerikaanse president Joe Biden heeft donderdag in een persconferentie herhaald dat hij niet uit de race naar het Witte Huis stapt. “Ik ben de meest gekwalificeerde kandidaat voor het presidentschap”, klonk het. De Democraat struikelde af en toe over zijn woorden en zei “vicepresident Trump” toen hij het over zijn vicepresident Kamala Harris had. Tegelijkertijd gaf hij ook lange

Lees meer »

? “Ik ben gegroeid in deze Tour en gekomen om te winnen”

Opnieuw Belgisch succes in de Tour. Jasper Philipsen knalde iedereen uit het wiel en heeft eindelijk zijn eerste sprintzege beet. “Ik ben een ambitieus persoon, en als ik niet kan winnen is dat een teleurstelling”, slaakte hij een zucht van opluchting in gesprek met Stijn Vlaeminck. En ook onze analist Michel Wuyts zag dat het goed was: “Dit zag er

Lees meer »

Yperley opent opnieuw deuren voor pop-uprestaurant

et als vorig jaar opent Jürgen Crombez (48) van feest- en banketzaal Yperley de deuren van het gelijknamige pop-uprestaurant. Vanaf 17 juli kan je aanschuiven op het zuiderse terras en kan je genieten van de huisbereide specialiteiten.
The post Yperley opent opnieuw deuren voor pop-uprestaurant appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Hij had zogezegd Hans Van Themsche nog gearresteerd”: oplichter dineert in restaurant Hans Otten en vertrekt zonder te betalen

Het personeel van hotel/restaurant U Eat & Sleep aan het Eilandje heeft verleden weekend een wat onaangename gast te verduren gekregen. De 66-jarige Jozef M. besloot zondagavond te komen eten en drinken, om vervolgens zijn rekening van rond de 100 euro niet te willen betalen. Volgens eigenaar en uitbater Hans Otten, bekend van tv en radio, beweerde de man, die

Lees meer »

Burgemeester Francesco Vanderjeugd (Open VLD) in opspraak nadat hij seksfilmpje toont op partij-event: “Durf mezelf niet meer in de spiegel te kijken”

Uit getuigenissen van jongeren die een verkiezingsevenement van Open VLD hebben bijgewoond, blijkt dat de burgemeester van Staden, Francesco Vanderjeugd (Open VLD) hen ongevraagd een zelfgemaakt seksueel filmpje heeft getoond. De politicus geeft toe dat hij een fout heeft gemaakt en zou ook zijn excuses hebben aangeboden.

Lees meer »

N-VA Brugge pakt uit met kandidaten van 19 tot 87 jaar

“Thuis in een welvarend, warm en veilig Brugge”. Dat zijn de krachtlijnen van het kiesprogramma dat N-VA Brugge bewust op de Vlaamse feestdag presenteerde, in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen. De lokale N-VA-lijst is flink verjongd, ook al is de oudste kandidate 87 jaar.
The post N-VA Brugge pakt uit met kandidaten van 19 tot 87 jaar appeared first

Lees meer »

Maurits en Lucienne vieren briljanten huwelijksverjaardag

Maurits Gadeyne (86) en Lucienne Dejaegher (85) uit de Zonnebeekseweg in Ieper vierden hun briljanten huwelijksverjaardag. Zij trouwden in het Franse Tourcoing op 26 juni 1959.
The post Maurits en Lucienne vieren briljanten huwelijksverjaardag appeared first on KW.be.

Lees meer »