Wat de Rode Duivels op het lijf is geschreven, heet tafelvoetbal

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Nieuwe regeringen Wallonië en Franse Gemeenschap willen 1,5 miljard euro aan belastingen verlagen

De liberale MR en centrumpartij Les Engagés vormen samen de nieuwe regeringen van Wallonië en de Franse Gemeenschap. Voorzitters Georges-Louis Bouchez (MR) en Maxime Prévot (Les Engagés) stelden hun regeerakkoord voor tijdens een persconferentie in Namen. Met hun regeerakkoord willen ze “doen wat we vijftig jaar lang niet gedurfd hebben in Wallonië”, zei Bouchez. We vatten het samen.

Lees meer »

De dag waarop je uit de familie-app van je ex stapt

Het is haast een ritueel: een nieuwe liefde komt niet alleen met een nieuwe schoonfamilie, maar ook met een nieuwe familie-app. Fijn en smooth. Dat voelde ook Charlotte De Cooman. Maar toen eindigde de relatie. En dat betekende ook het afscheid van de schoonfamilie-app.

Lees meer »

75 procent van gecontroleerde websites misleiden consumenten met ‘dark patterns’: hoe werkt het?

Bij een wereldwijde actie werden bij meer dan 75 procent van de gecontroleerde handelaren ‘dark patterns’ teruggevonden op hun websites en applicaties. Dat zijn technieken die consumenten misleiden, denk bijvoorbeeld aan een abonnement dat wordt afgesloten zonder dat je het zelf beseft. Ook alle gecontroleerde Belgische websites uit de test bevatten zulke ‘dark patterns’.

Lees meer »

Lions Club geeft sociale organisaties duwtje

Lions Club Torhout, met voorzitter Bert Dehullu uit Koekelare, deelde tijdens een bijeenkomst in Salons De Vrede in Ichtegem enkele cheques uit. Onder het motto ‘We Serve’ werden in het voorbije werkingsjaar verschillende activiteiten georganiseerd en met de opbrengst hiervan werd een aantal sociale organisaties zoals o.a. Inspirant Aartrijke, De Regenboog en De Stip uit
The post Lions Club

Lees meer »

Francesco Vanderjeugd stelt zich niet meer verkiesbaar na het verspreiden van seksfilmpje

In een Facebook Live laat de Stadense burgemeester Francesco Vanderjeugd weten dat hij uit de lokale politiek stapt en niet meer zal meedingen naar de burgemeesterssjerp bij de verkiezingen van 13 oktober. Die beslissing maakte hij nadat bekend raakte dat hij op een evenement van zijn partij Open VLD zelfgemaakte seksfilmpjes toonde aan een groepje aanwezige jongeren. “Ik kan mezelf

Lees meer »

Elektrische Audi wordt wellicht einde van autohistorisch tijdperk: parel van Belgische auto-industrie lijkt boeken écht toe te doen

Nu Audi overweegt om in Vorst vroeger dan 2027 te stoppen met de productie van de Audi Q8 e-tron, lijkt na zeven decennia het lot van de Brusselse autofabriek bezegeld. Groot geworden door de Kever en gedragen door de Volkswagen Golf, maar de elektrische Audi wordt wellicht het einde van een autohistorisch tijdperk. Dit is het verhaal achter de op-

Lees meer »

Memorabele Garnaalfeesten voor Mariette Crevette: Noa stapt in voetsporen van haar oma

Op de Garnaalfeesten zong Mariette Crevette vol overgave voor het laatst haar folkloristische liedjes. Deze folklorefiguur, die symbool staat voor de ideale moeder van de paardenvisser, is het alter ego geworden van Lucienne Provoost. Omdat de bedenkers van deze iconische volksfiguur hebben beslist om ermee te stoppen, vindt ook Lucienne dat het op haar 75ste een goed moment is om

Lees meer »

Eline en Nils openen opnieuw zomerbar Sprink & Drink in Moorslede: “We voorzien 600 m² aan springkastelen”

Eline Hoorne en Nils Vercaigne openen woensdag opnieuw de deuren van hun zomerbar Sprink & Drink langs de Molenstraat in Moorslede. Voor het derde jaar op een rij kunnen kinderen er zich volop uitleven in een groot springkastelendorp. “Na het Belgische zomerweer van vorig jaar hebben we beslist om hen enkele extra dagen springplezier aan te bieden.”
The post

Lees meer »