Waarom Poetin voor het eerst in 24 jaar naar Noord-Korea reist

Op zoek naar meer wapens en munitie brengt de Russische president Vladimir Poetin dinsdag en woensdag een bezoek aan Noord-Korea. Het is voor het eerst in een kwarteeuw dat hij naar het buurland reist.

 

Meer krantenkoppen in België

Van de ultieme vrijgezellenstek van James Bond tot de villa van ‘Home Alone’: deze iconische filmhuizen staan te koop

Geschat van 550.000 euro tot maar liefst 30 miljoen. Poepchique villa’s – kastelen bijna – met hun majestueuze aanblik en unieke architectuur. Maar wat ze vooral zo duur maakt, is dat er film- en televisiegeschiedenis is geschreven. In Chicago staat momenteel het huis uit ‘Home Alone’ te koop, en de afgelopen tijd kwamen er wel meer legendarische filmhuizen op de

Lees meer »

Ogen van de wereld gericht op ‘huwelijk van de eeuw’ tussen Indiase miljardairskinderen, met indrukwekkende gastenlijst

Na vier maanden pre-huwelijk, duurbetaalde optredens van Rihanna en Justin Bieber en een sterrenparade uit Bollywood én Hollywood is het dit weekend in India tijd voor het échte feest. Miljardairskinderen Anant Ambani (29) en Radhika Merchant (29) vieren vanaf vrijdag het einde van wat nu al ‘het huwelijk van de eeuw’ genoemd wordt. Ze tellen er meer dan 300 miljoen

Lees meer »

Frans Decin en Roos Deruyttere uit Ledegem zijn een gouden paar

Frans Decin en Roos Deruyttere uit de Smissestraat in Sint-Eloois-Winkel werden op zondag 30 juni ontvangen op het gemeentehuis in Ledegem. Het koppel stapte op 3 mei 1974 in het huwelijksbootje en is inmiddels vijftig jaar getrouwd.
The post Frans Decin en Roos Deruyttere uit Ledegem zijn een gouden paar appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vrouwelijke diakens niet op tafel van bisschoppensynode

Het vrouwelijk diaconaat ligt niet op de tafel van de tweede sessie van de bisschoppensynode, die van 2 tot 27 oktober in Rome wordt gehouden, omdat het in een uitzichtloos welles-nietes zou uitmonden. Dat blijkt uit een werkdocument dat het Vaticaan dinsdag heeft gepubliceerd.

Lees meer »

Na bijna 3 jaar juridisch getouwtrek start rechtszaak tegen Alec Baldwin over dodelijk schietincident op filmset ‘Rust’

Na verwoede pogingen om het niet tot een rechtszaak te laten komen, zal Alec Baldwin zich deze week toch voor de rechter moeten verantwoorden voor zijn betrokkenheid bij een dodelijk schietincident op de filmset van ‘Rust’ in 2021. Tijdens een repetitie ging het geweer dat de Amerikaanse acteur hanteerde af. Het wapen bleek geladen met echte kogels. Beeldregisseur Halyna Hutchins

Lees meer »

? “Remco verwacht dat we ons voor 200 procent smijten”

De Tour duikt vandaag de Pyreneeën in. In onze podcast ‘De Tour van Wuyts & Vlaeminck’ blikken Michel Wuyts en Stijn Vlaeminck samen met Yves Lampaert, ploegmaat van Remco Evenepoel, vooruit op de bergetappe met aankomst op Pla d’Adet. Daarnaast kijken ze ook terug op de nieuwe tweede plaats van Wout van Aert in Pau gisteren.

Lees meer »