VRT begint opnieuw vanaf aflevering 1 van ‘F.C .De Kampioenen’, maar 19 controversiële afleveringen blijven geschrapt

‘F.C. De Kampioenen’ drukt nog maar eens op de ‘reset’-knop. Vanaf vandaag starten de herhalingen op VRT namelijk opnieuw bij aflevering één. Na een hoop commotie blijft de omroep er ook nu bij om negentien van de verhalen niet uit te zenden op televisie. Om welke gaat het? En wat om welke uitspraken gaat het precies? 

Meer krantenkoppen in België

Wie abonnement bij KM koopt, ontvangt gratis kortingsboekje

Voetbalclub KM Torhout organiseert een interessante actie. Wie een abonnement koopt of verlengt voor de 15 thuiswedstrijden van de A-ploeg ontvangt een gratis kortingsboekje met tal van voordelen bij de sponsors van de vereniging. Zo bijvoorbeeld een gratis carwashbeurt, tal van kortingsbonnen en leuke geschenken.
The post Wie abonnement bij KM koopt, ontvangt gratis kortingsboekje appeared first on KW.be.

Lees meer »

Average Rob verrast door Zomerhit-nominatie voor atypisch supporterslied: “Als we winnen, delen we frieten en pinten uit”

De twintig nominaties voor Zomerhit zijn bekend en één vreemde eend in de bijt valt op: Average Rob (32) en producer Omdat Het Kan (29) maken met hun supporterslied ‘On met la patate’ kans op de titel. Het ‘shtamp’-lied met snoeiharde beats is atypisch in het rijtje Zomerhit-genomineerden. “Maar het brengt mensen aan het dansen en maakt iets los. Dat

Lees meer »

Club overleeft lastige oefenmatch tegen PSV dankzij goal Nielsen en sterke Mignolet – Bekijk hier de doelpunten en de volledige wedstrijd!

Club Brugge ging zaterdagmiddag in overlevingsmodus op de Herdgang, waar de kansenverhouding zwaar overleunde in het voordeel van PSV. Finaal werd het na het debuut van Tzolis en een handvol goeie reddingen van Mignolet alsnog 1-1. Als HLN-abonnee kan je hieronder de doelpunten en de volledige wedstrijd (her)bekijken. Ben je nog geen abonnee? Dan kan je hier ook een abonnement

Lees meer »

“Eén stengeldeeltje kan hele nieuwe populatie starten”: Japanse duizendknoop overspoelt Vlaanderen. Wat als de soort in je tuin groeit?

Als er één plant is die ongezien snel ons land heeft veroverd, dan is het wel de Japanse duizendknoop. Deze invasieve exoot kan in een korte tijd een heel gebied overnemen en het enorm beschadigen. Maar hoe is de Japanse duizendknoop tot hier geraakt? En hoe kan je die herkennen? Bioloog Wietse Chanet beantwoordt al je vragen: “De overstromingen in

Lees meer »

“Hoe dom kan een ploegdirectie zijn?”: Michel Wuyts ziet hoe Visma-Lease a Bike Pogacar en co horendol maakt

De Ronde van Frankrijk is over halfweg, de tweestrijd tussen Tadej Pogacar en Jonas Vingegaard woedt volop. Onze wieleranalist Michel Wuyts ziet hoe Team UAE al meermaals in de val van Visma-Lease a Bike is getrapt: “Sportief directeur Zeeman en de zijnen gebruiken de strategie van de uitlokking, de opruiing. En het jonge geweld rond Pogacar trapt daar blind in.”

Lees meer »

Code geel wegens veel regen vandaag, zondag belooft zonnig te worden. En daarna weer voorzichtig richting nieuw zomerprikje?

We worden vandaag wakker met nattigheid en gaan er waarschijnlijk ook mee slapen: het belooft een zwaarbewolkte dag te worden met regen of buien, die soms onweerachtig en vrij intens zijn in het oosten van het land. Op sommige plaatsen valt er veel neerslag. In het weekend houden we het ook niet helemaal droog, maar er is (vooral op zondag)

Lees meer »

Koekjes eten en volksdansen op intercultureel dansfeest

Het eigenlijke Torhoutse intercultureel dansfeest heeft pas op zondagnamiddag 20 oktober plaats, maar nu al spreken de twee organiserende verenigingen Danspas en Rebelle mogelijke deelnemers aan. Het evenement heet Dance around the Coockie, een vlag die de lading dekt.
The post Koekjes eten en volksdansen op intercultureel dansfeest appeared first on KW.be.

Lees meer »