Vrouw (55) lichtgewond nadat mobilhome kantelt bij uitwijkmanoeuvre

Een 55-jarige vrouw is maandag in de late namiddag lichtgewond geraakt bij een ongeval op de Steenweg naar As. Ze kantelde met haar mobilhome na een uitwijkmanoeuvre. Omdat de weg over twee rijbanen was versperd, stond er een hele tijd een lange file.

 

Meer krantenkoppen in België

Ruzie over nalatenschap drijft familie Blokker uit elkaar: wie krijgt zeggenschap over fortuin van 1 miljard?

Zijn zakelijk imperium ligt al even in duigen, maar nu wankelt ook de familie van Blokker-oprichter Jaap Blokker. Zijn 77-jarige weduwe daagt de twee zoons voor de rechter. Inzet: de zeggenschap over het fortuin van ruim 1 miljard dat Blokker naliet. Hoe kon een hechte familie na de dood van de pater familias in zo’n bittere ruzie vervallen? “Niemand zit

Lees meer »

KIJK – Jonge bever gespot aan het Minnewater in Brugge

Er is een bever gespot aan het Minnewater in Brugge. Stijn Verstraete bemerkte het dier en maakte er een filmpje van. Een unicum? Volgens Kris Decleer van Natuurpunt breidt de beverpopulatie zich uit in Vlaanderen.
The post KIJK – Jonge bever gespot aan het Minnewater in Brugge appeared first on KW.be.

Lees meer »