Vinted past website aan: klanten krijgen meer transparantie over prijzen

15:01 De tweedehandsapp Vinted gaat consumenten beter informeren over de eindprijs van een product en over terugbetalingen. Het bedrijf reageert daarmee op klachten van klanten. 

Meer krantenkoppen in België

‘Zeiltrip van hun leven’ eindigt in mineur voor John en Chris na aanval door orka’s: “Dit had slecht kunnen aflopen”

De droomreis van John Ostermeyer (66) en zijn echtgenote Chris Simons (63) uit Aartselaar is in mineur geëindigd. Het koppel begon op 5 mei aan een zeiltocht van de haven in Breskens naar de Azoren, een Portugese archipel in de Atlantische Oceaan, en weer terug. Maar afgelopen dinsdagochtend sloeg het noodlot toe. Zo’n 65 kilometer voor de kust van Bretagne

Lees meer »

Natourcriterium Aalst strikt groene trui Biniam Girmay

Biniam Girmay, de groene trui uit de Tour, komt naar het natourcriterium in Aalst. Dat heeft de organisatie zonet bekend gemaakt. De renner uit Eritrea is de grootste naam die voorlopig heeft toegezegd voor de wedstrijd op 22 juli. Gele trui Tadej Pogacar komt zo goed als zeker niet. Door de Olympische Spelen is het voor de organisatie moeilijker dan

Lees meer »

PROMOJAGERS SUPERTIP. Albert Heijn geeft flinke kortingen op Cornetto’s, Calippo’s en Magnums

Opnieuw tropische temperaturen vandaag en wat is er dan heerlijker dan jezelf trakteren op een ijsje? Voor de liefhebbers pakt Albert Heijn uit met 40 procent korting op Magnums, Cornetto’s en Calippo’s van Ola, met dank aan de Bonusknallers van de warenhuisketen. Gunther Devisch van Promojagers België maakt er zijn wekelijkse supertip van voor de lezers van HLN.

Lees meer »

LIVE VERKIEZINGEN VS. Trump verschijnt met verband om rechteroor op partijcongres – “Musk wil maandelijks 45 miljoen dollar uitgeven voor herverkiezing Trump”

Op 5 november trekken de Amerikanen voor de zestigste keer naar de stembus voor de presidentsverkiezing. Houdt huidige president Joe Biden de strijd vol tot november en gooien de rechtszaken nog roet in het eten voor Donald Trump? Volg de aanloop naar deze verkiezingen met wereldwijde impact in onze liveblog.

Lees meer »

“Dat rechtse partijen foeteren op Rousseau is hypocriet: de Vlaamse regering zette de achterdeur van de begroting zelf open”

“Conner Rousseau (Vooruit) wil investeringen buiten de begroting kunnen doen. Straks eindigen we met een grotere begroting buiten de eigenlijke begroting. En daar kunnen de centrumrechtse partijen niet op foeteren”, schrijft politiek journalist Isolde Van den Eynde. “Wat deed de Vlaamse regering jaren geleden? De investeringen voor Oosterweel uit de begroting houden.”

Lees meer »

Meer dan 100.000 wachtenden in de rij voor ‘show als Taylor Swift’: Real-presentatie Mbappé moet vanmiddag grootste ooit worden

De fans van Real Madrid kruisen vanmiddag klokslag 12 uur met felrood in de agenda aan. Op dat tijdstip wordt Kylian Mbappé (25), de nieuwste ‘galactico’, met open armen ontvangen in wat de grootste en spectaculairste presentatie van een voetballer ooit moet worden. Daarvoor spaart Real kosten noch moeite, met een vuurwerkshow geïnspireerd op het recente optreden van Taylor Swift

Lees meer »

LIVE WORLD MATCHPLAY. Van Gerwen rekent af met Smith en staat morgenavond in tegenover Humphries in de finale

De World Matchplay kent zijn twee finalisten: Michael Van Gerwen en Luke Humphries. Een droomfinale. De Nederlander had genoeg aan één geniaal moment om Michael Smith klein te krijgen. Luke Humphries toonde dan weer zijn klasse in de halve finale tegen James Wade. Morgenavond om 21u15 strijden de dartstoppers om de felbegeerde titel in Blackpool. De wedstrijden zijn ook LIVE

Lees meer »