Vinted gaat consumenten duidelijker informeren over eindprijs

Vinted, de populaire online marktplaats voor tweedehandsspullen, gaat consumenten duidelijker informeren over de eindprijs van een product en over eventuele terugbetalingen. Dat heeft de Europese Commissie dinsdag meegedeeld.

 

Meer krantenkoppen in België

Vier generaties op een rij: van Denise tot Aude

Aude, het zusje van Titus (2,5) en het twee kindje van Evelyne Lemahieu en Arne Desmet in Brugge, zorgde op 21 juni voor een vrouwelijk viergeslacht in haar familie.
The post Vier generaties op een rij: van Denise tot Aude appeared first on KW.be.

Lees meer »

De cyanide-moorden van Bangkok: “Ze bestelden nog een tafel vol eten. Onwetend dat ze als ‘aperitief’ een dodelijke thee zouden krijgen”

Eén hotelsuite, zes lijken en een tafel vol onaangeroerd eten. Op enkele lege kopjes thee na… Wat personeel en politie gisteren in het chique vijfsterrenhotel ‘Grand Hyatt Erawan’ in het Thaise Bangkok te zien kregen, lijkt zo weggeplukt uit een gruwelfilm. Maar zie: amper één etmaal later is de bizarre moordplot schijnbaar al helemaal ontrafeld. Eén van de zes blijkt

Lees meer »

Nieuwe school neergezet in ’s lands kleinste stad, voorzitter oude school neemt ontslag: “Dit kon vermeden worden”

Convoi Exceptionnel. Met grote vrachtwagens werd dinsdag een nieuwe school binnengereden in Mesen, ’s lands kleinste stad, na een ongeziene schoolstrijd. De sloop van de oude school is geweigerd en voorzitter Christine Vermeulen neemt ontslag. “Ik dien klacht in voor laster en eerroof.”
The post Nieuwe school neergezet in ’s lands kleinste stad, voorzitter oude school neemt ontslag: “Dit

Lees meer »

Patrick Orlans (68) brengt zomerversie uit van ‘Et Maintenant’ van Gilbert Becaud

Zakenman Patrick Orlans was ooit een succesvol voetbalmanager bij onder andere Eendracht Aalst, Sporting Lokeren, Club Brugge en KV Oostende. Vandaag runt hij samen met zijn zoon en schoondochter een eventbureau. Wat Orlans nog niet deed, is een eigen single uitbrengen. Daar brengt hij nu verandering in.
The post Patrick Orlans (68) brengt zomerversie uit van ‘Et Maintenant’ van

Lees meer »