Vader en zoon Appeltans veroordeeld tot bijna 2 miljoen euro boete en 40 maanden cel voor huisjesmelkerij en krotverhuur

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Lintweverijmuseum heefteen nieuwe conservator

Toen Clément Rosseel afscheid nam van het Komense Lintweverijmuseum moest men op zoek naar een nieuwe directeur-conservator. Uiteindelijk waren er zes kandidaten die aan de proeven deelnamen en hun visie op lange en korte termijn voor het museum naar voor mochten brengen. De 28-jarige Coline Ernould kwam als beste kandidaat uit de bus.
The post Lintweverijmuseum heefteen nieuwe conservator

Lees meer »

Aqua Solar en Dobbero:waterpret op de Oude Leie

Aqua Solar staat garant voor een namiddag vol waterplezier in Menen. Kajak, sup, op de waterfiets of wat peddelen in een pedalo. Dit is de ideale activiteit voor gezinnen en vrienden. Iedere zaterdag- en zondagnamiddag in juli en augustus van 13 tot 17 uur. Niet op 17 (Dobbero) en 25 augustus (Triatlon). Dobbero (foto) is
The post Aqua Solar

Lees meer »

Hoe ‘Jasper The Master’ de knop omdraaide: “Philipsen mocht zich niet blindstaren op wie er niet was, maar op de mensen die er wel zijn”

Twee ritzeges, dan is de Tour geslaagd voor Alpecin-Deceuninck. Toch? Sportief manager Christoph Roodhooft: “De gemiste kansen zijn wel weg. Dat kan je toch ook niet ontkennen?” Om in Pau een nieuwe gemiste kans te vermijden, greep hij in. “Voor de start heb ik een goed gesprek gehad met Jasper. Niet negatief, maar met Jasper mag je de dingen niet

Lees meer »

IN BEELD – ‘Vlaanderen Feest’ was ongetwijfeld overal een succes, maar nog het méést op de Grote Markt in Antwerpen

Wat konden we net nalezen: ‘Vlaanderen Feest’ op de Grote Markt in Antwerpen was te zien op de VRT. Dat wisten we natuurlijk ook. Een vol plein woonde de optredens bij. Naar de VRT-uitzending keken er 636.731 kijkers of een marktaandeel van 41%.
The post IN BEELD – ‘Vlaanderen Feest’ was ongetwijfeld overal een succes, maar nog het méést

Lees meer »

Burgemeester Francesco Vanderjeugd (Open VLD) in opspraak nadat hij seksfilmpje toont op partij-event: “Durf mezelf niet meer in de spiegel te kijken”

Uit getuigenissen van jongeren die een verkiezingsevenement van Open VLD hebben bijgewoond, blijkt dat de burgemeester van Staden, Francesco Vanderjeugd (Open VLD) hen ongevraagd een zelfgemaakt seksueel filmpje heeft getoond. De politicus geeft toe dat hij een fout heeft gemaakt en zou ook zijn excuses hebben aangeboden.

Lees meer »

Zwembad van Asse gesloten door technisch defect

In Asse kan je dit weekend niet gaan zwemmen in het gemeentelijk zwembad Den Aerberg aan de Potaarde. Door een technisch defect komt er te weinig chloor in het water waardoor er niet mag gezwommen worden. De gemeente hoopt de problemen maandag te kunnen oplossen.

Lees meer »