Ronaldo en Martínez met de schrik vrij: invaller Conceição (zoon van) bezorgt Portugal in toegevoegde tijd zege tegen Tsjechië

Cristiano Ronaldo en Portugal zijn ternauwernood aan puntenverlies ontsnapt in hun eerste wedstrijd van het EK. De troepen van Roberto Martínez wonnen pas in de toegevoegde tijd van Tsjechië, met dank aan invaller Francisco Conceição – jawel, zoon van. 

Meer krantenkoppen in België

Christoff wil nog één keer verhuizen: “Ik wil rust in mijn hoofd. En m’n auto’s thuis kunnen stallen”

“Een familiefeest of een terrasje doen met vrienden? Mijn agenda laat dat nu toe.” Decennialang stond de zomer voor Christoff (48) gelijk aan hard werken. Maar nu hij en zus Lindsay zelf z’n planning beheren, is er ook meer ruimte voor ontspanning. In ‘Dag Allemaal’ blikt de zanger terug op z’n meest memorabele vakantieherinneringen en verklapt hij hoe het met

Lees meer »

Vernieuwingswerken tribune cultuurhuis De Leest gaan eindfase in

Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de vernieuwing van de theaterstoelen in het Izegemse cultuurhuis De Leest. “De tribune dateert van 2009 en de theaterstoelen en de vloerbekleding waren aan vernieuwing toe”, zegt schepen van cultuur Kurt Himpe.
The post Vernieuwingswerken tribune cultuurhuis De Leest gaan eindfase in appeared first on KW.be.

Lees meer »

Noord-Korea stuurt weer ballonnen met vuilnis naar zuiden

Noord-Korea heeft zondag opnieuw ballonnen met vuilnis naar Zuid-Korea gestuurd. Het regime in Pyongyang deed dat vermoedelijk als reactie op de beslissing van Seoul vrijdag om weer propaganda in het grensgebied uit te zenden, nadat er donderdag ook al vuilnisballonnen uit het noorden de grens over dreven.

Lees meer »

Emérance Cortvrienden het café-chantant

Onze stad zag in de voorbije eeuwen veel mensen passeren die in hun tijd grote bekendheid genoten, maar daarna in de nevelen van de geschiedenis verdwenen. Gediplomeerd gids Chris Weymeis haalt elke week zijn loep boven en vertelt het verhaal van die ‘vergeten’ Bruggelingen. Vandaag: Emérance Cortvriend en het café-chantant.
The post Emérance Cortvrienden het café-chantant appeared first on

Lees meer »