Roger (77) komt met de schrik vrij nadat auto tegen zijn gevel belandt, vier mensen naar ziekenhuis: “Hoorde enorme klap toen ik tv keek”

Op de Heirweg in Kalken gebeurde dinsdagavond een zwaar ongeval. Een auto belandde er in de gevel van een woning. Vier mensen werden naar het ziekenhuis afgevoerd, maar niemand verkeert in levensgevaar. De bewoner bleef ongedeerd, de woning moet wel gestut worden.

 

Meer krantenkoppen in België

Jan Peumans wordt lijstduwer voor N-VA in Riemst, Dirk Jacobs is lijsttrekker

Jan Peumans wordt de lijstduwer voor N-VA in Riemst bij de gemeenteraadsverkiezingen op 13 oktober. Dat schrijft Het Belang van Limburg en het nieuws wordt bevestigd aan VRT NWS. Vanop dezelfde plek haalde hij bij de Vlaamse verkiezingen op 9 juni 22.000 persoonlijke voorkeurstemmen en raakte hij verkozen. Peumans zetelt momenteel in de gemeenteraad in Riemst. De lokale arm van

Lees meer »

Onze man in de VS over beslissing van Biden om uit de race te stappen: “De Democraten gaan de komende weken krabben om een oplossing te vinden”

De huidige president van de Verenigde Staten, Joe Biden, heeft bekend gemaakt dat hij uit de verkiezingsrace stapt en dus niet langer kandidaat is om zichzelf op te volgen. De democraten moeten nu halsoverkop op zoek naar een nieuwe presidentskandidaat om het op te nemen tegen Trump. Onze correspondent Pieter Colpaert geeft meer uitleg vanuit de Verenigde Staten.

Lees meer »

Computerstoring zorgt wereldwijd voor problemen bij bedrijven: storing bij app en website NMBS

De NMBS kampt vrijdagochtend met een aantal technische problemen, waardoor reizigers online geen tickets kunnen kopen. Ook de gegevens over vertragingen en spoorveranderingen zijn mogelijk niet altijd even up to date. Oorzaak is een wereldwijd probleem bij Microsoft, aldus de openbaarvervoermaatschappij.
The post Computerstoring zorgt wereldwijd voor problemen bij bedrijven: storing bij app en website NMBS appeared first on

Lees meer »

De Wever stuurt trouwste luitenant het veld in om communautaire splinterbom te ontmijnen, maar hoe zou zo’n staatshervorming er dan uitzien?

Bart De Wever (N-VA) heeft zijn trouwe luitenant Sander Loones het veld ingestuurd om de communautaire splinterbom te ontmijnen. Het is de eerste stap die N-VA in deze formatie zet om haar grote staatshervormingsdroom te verwezenlijken. Om de achterban nog recht in de ogen te kunnen kijken, moet Loones resultaten boeken. Maar hoe zou die staatshervorming er dan kunnen uitzien?

Lees meer »

Wapenverantwoordelijke van film ‘Rust’ wil dat zaak opnieuw behandeld wordt

De advocaat van Hannah Gutierrez-Reed (28), de wapenverantwoordelijke van de film ‘Rust’, wil dat haar veroordeling wordt vernietigd of dat haar zaak opnieuw wordt behandeld. Hij heeft hiertoe een verzoek bij de rechtbank ingediend nadat de aanklacht tegen acteur Alec Baldwin (66) werd verworpen. Dit gebeurde omdat de aanklager ontlastend bewijs zou hebben achtergehouden.

Lees meer »