Problemen bij overzetting 840.000 klanten van AXA Bank naar Crelan blijven duren: wat loopt er mis?

Meer dan een week na de overzetting van 840.000 klanten van AXA Bank naar Crelan zijn niet alle problemen opgelost. Zo zijn de rekeningen van een aantal klanten nog steeds geblokkeerd en kunnen anderen hun transacties nog steeds niet bekijken. Crelan benadrukt dat de problemen zich situeren bij “minder dan 1 procent” van de klanten. Wat loopt er mis? 

Meer krantenkoppen in België

2 dagen feest, vuurwerk en peperdure cadeaus: petekind van prins Laurent viert 21ste verjaardag op grootse wijze

Omringd door een stapel cadeaus van de duurste merken vierde prinses Carolina van Bourbon-Sicilië haar 21ste verjaardag. The place to be was Porto Cervo in Sardinië, waar de prinses familieleden en vrienden optrommelde om deel uit te maken van het extravagante feest. Onder de Italiaanse zon blies het petekind van prins Laurent (60) de kaarsjes uit van een gigantische taart

Lees meer »

André en Liliane zijn een gouden paar

Op 14 juni waren André Verspaille en Liliane Verschueren 50 jaar gehuwd. Dit gouden huwelijksjubileum werd onlangs gevierd.
The post André en Liliane zijn een gouden paar appeared first on KW.be.

Lees meer »

Jouw vraag over Brussel: is de Belgische driekleur in Brussel gemaakt?

Tijdens een EK of WK-voetbal of in de aanloop naar de Belgische feestdag wordt hij van zolder gehaald en zien we hem net iets vaker wapperen aan de Brusselse vensterbanken dan anders. De driekleur, le tricolore, de Belgische vlag. Maar wist je dat de allereerste versie daarvan in volle revolutie aan elkaar werd genaaid in Brussel op een boogscheut van

Lees meer »

“Gemiddeld 1 op de 4 werknemers zal dan afwezig zijn”: alles wat je moet weten over snipperdagen

“Op vrijdag 10 mei hadden vier op de tien werknemers een snipperdag”, zegt Barbara Verougstraete van hr-bedrijf Attentia. Maar wat zijn zulke snipperdagen juist? Welke dag van de week is populair bij Belgische werknemers? En kan je eigenhandig bepalen wanneer je vakantie neemt? Verougstraete dook in onze verlofgegevens en geeft duiding over jouw vakantiedagen.

Lees meer »

Boeing-vliegtuig verliest opnieuw kort na vertrek een wiel

Een Boeing-vliegtuig van United Airlines heeft maandag tijdens het opstijgen opnieuw een wiel verloren. Dat meldt de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij. Niemand raakte gewond tijdens de vlucht met een Boeing 757-200 die om 7.16 uur lokale tijd opsteeg vanuit Los Angeles en om 10.10 uur landde op Denver International Airport.

Lees meer »

Veerle Verwee bergt boekentas op

Op de laatste schooldag nam juf Veerle Verwee afscheid van de Kappaertschool in Zwevegem en het onderwijs.
The post Veerle Verwee bergt boekentas op appeared first on KW.be.

Lees meer »

Minder cocaïne onderschept in Nederlandse zeehavens

De Nederlandse douane heeft in de eerste zes maanden van dit jaar minder drugs in beslag genomen dan in dezelfde periode vorig jaar. Er is vooral fors minder cocaïne onderschept in Nederlandse zeehavens: slechts 16 ton, tegenover 28 ton in dezelfde periode vorig jaar. Dat meldt de Nederlandse douane dinsdag.

Lees meer »