Politiezone Grensleie en Politiezone Arro Ieper nemen 25 schapen in beslag tijdens Offerfeest

Dit weekend zijn 25 schapen in beslag genomen in Moorsele, Zonnebeke en Menen. De politie voerde de controles uit naar aanleiding van het Offerfeest, dat is een van de belangrijkste feesten in de islam. De 25 schapen die in beslag werden genomen, waren in overtreding met de wet op Dierenwelzijn. 

Meer krantenkoppen in België

Opnieuw tientallen doden bij Israëlische luchtaanvallen op Gazastrook

Bij Israëlische luchtaanvallen op Centraal-Gaza zijn minstens 20 mensen omgekomen. Dat zeggen de Palestijnse gezondheidsautoriteiten. Gisteren vielen 31 doden bij een aanval op een vluchtelingenkamp in een school in de buurt van Khan Younis. Intussen slaan veel Palestijnen opnieuw op de vlucht voor het oprukkende Israëlische grondoffensief in het noorden van de Gazastrook.

Lees meer »

Nederlands binnenvaartschip lekt zonnebloemolie in kanaal in Izegem

Aan de Noordkaai in Izegem moesten de hulpdiensten vrijdagochtend ingrijpen toen een Nederlands binnenvaartschip zonnebloemolie lekte in het kanaal. De brandweer kwam ter plaatse en stelde vast dat het niet om een giftig product ging. De hulpdiensten konden de gelekte olie indijken.
The post Nederlands binnenvaartschip lekt zonnebloemolie in kanaal in Izegem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Gezin met drie kinderen dakloos na brand in Kortrijk: omgeving afgesloten voor verkeer

Langs de Kortrijkse Pater Davidstraat is brand uitgebroken op de tweede verdieping van een rijwoning die gerenoveerd wordt. De vijf bewoners, onder wie drie kleine kinderen, bleven ongedeerd. Een uitgeputte brandweervrouw werd ter controle wel naar het ziekenhuis overgebracht. Dat meldt HLN.
The post Gezin met drie kinderen dakloos na brand in Kortrijk: omgeving afgesloten voor verkeer appeared first

Lees meer »