Pijnlijke flashback naar Kroatië: hoe Romelu Lukaku andermaal de karikatuur van een pijnlijke nederlaag werd

De eerste indruk op een nieuw toernooi lijkt erg veel op de impressie die hij naliet op het vorige toernooi. De spot ging in Frankfurt op Romelu Lukaku na het 0-1 verlies tegen Slovakije. Op sociale media dreven ze spot met hem. ‘Big Rom’ als de karikatuur van een pijnlijke nederlaag. Daar gaan we weer. 

Meer krantenkoppen in België

Unieke tekening van Oostendse kunstschilder Léon Spilliaert toevertrouwd aan Koninklijke Bibliotheek van België

De Koning Boudewijnstichting heeft een unieke tekening van kunstenaar Léon Spilliaert, die in 1881 geboren werd in Oostende, toevertrouwd aan de Koninklijke Bibliotheek van België (KBR). De originele tekening ‘Le Sculpteur de masques’, die de affiche moest worden van de gelijknamige theatervoorstelling van Fernand Crommelynck, wordt opengesteld voor het publiek.
The post Unieke tekening van Oostendse kunstschilder Léon Spilliaert

Lees meer »

OPROEP. Ondervind jij hinder door de wereldwijde computerstoring?

Het regent vrijdag wereldwijd meldingen van gecrashte computers. Verschillende grote bedrijven zijn getroffen en veel gebruikers krijgen een blauw scherm met een foutmelding te zien zodra ze opstarten. In ons land zijn onder meer twee ziekenhuizen, de NMBS en de luchthaven getroffen. Ben jij getroffen op een of andere manier? Laat het ons weten.

Lees meer »

Duitsland levert verdachte van schietpartij in Bavegem uit, man is aangehouden

De raadkamer van Oudenaarde heeft een verdachte aangehouden voor een schietpartij in Bavegem, in november vorig jaar. Toen kreeg een man twee kogels in zijn been terwijl hij buiten stond te roken. De verdachte is opgepakt in Duitsland en aan ons land uitgeleverd. De schietpartij veroorzaakte ophef, want ze gebeurde enkele dagen na de moord op een advocate in Sint-Lievens-Houtem.

Lees meer »

Overlijden van TikToksterretje Bella (10) ontroert Hollywood: acteur Ryan Reynolds en zangeres Halsey reageren

Het 10-jarige TikTok-sterretje Bella Brave heeft het internet en ook heel wat bekendheden in Hollywood ontroerd. Ze overleed zaterdag na een strijd tegen verschillende aandoeningen, waaronder de zeldzame darmziekte van Hirschsprung en afweerstoornissen. De ouders van Bella maakten dagelijks video’s over Bella’s strijd voor hun 7 miljoen volgers op sociale media.

Lees meer »

Ook magistraten en politiemedewerkers benaderd door ‘Eveline’, parket wil de man vervolgen voor afpersing, belaging en voyeurisme 

De oplichter die zich voordeed als ‘Eveline’, en zo naaktfoto’s van BV’s kon krijgen, heeft ook politiemensen en magistraten benaderd. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. De man deed op sociale media alsof hij een jonge vrouw was, en zocht contact met allerlei mannen om hen naaktfoto’s te laten sturen. Nadat de man eind vorig jaar voor de 2e keer vrij

Lees meer »

Triënnale Brugge ontwikkelt tools voor mensen met een beperking

De Triënnale Brugge zet deze zomer in op de beleving van hedendaagse kunst en architectuur voor mensen met een visuele, auditieve en mobiele beperking. “Daarvoor hebben we een aantal tools ontwikkeld”, zegt Franky Demon, voorzitter van de organiserende vzw Brugge Plus.
The post Triënnale Brugge ontwikkelt tools voor mensen met een beperking appeared first on KW.be.

Lees meer »

Fien Germijns nieuwe best verdienende vrouw en in haar spoor volgen steeds meer jonge vrouwen: ook deze gezichten bindt de VRT exclusief aan zich

Fien Germijns is de best verdienende vrouw bij de VRT, met minstens 300.000 euro bruto per jaar. Ze heeft daarmee Siska Schoeters voorbijgestoken, die twee jaar geleden nog een reprimande kreeg na haar klacht over de loonkloof met de mannelijke superkanonnen. Maar de openbare omroep maakt wel degelijk werk van meer vrouwen en meer jongeren bij de schermgezichten die ze

Lees meer »

Jasper Cloet levert zeer knappe prestatie op EK Lifesaving: “Hierdoor kan ik naar het WK voor de jeugd in Gold Coast”

Op het voorbije Europees kampioenschap lifesaving voor de jeugd (15-18 jaar) in het Duitse Riesa en Mücheln was Jasper Cloet goed voor verschillende individuele medailles. “Met die prestatie kan ik naar het WK voor de jeugd in Gold Coast”, vertelt Jasper enthousiast.
The post Jasper Cloet levert zeer knappe prestatie op EK Lifesaving: “Hierdoor kan ik naar het WK

Lees meer »

“Volledige uitroeiing is niet meer mogelijk”, maar met deze 2 methodes help jij de reuzenbalsemien toch onder controle te houden

Onder meer door haar ‘springzaad’ dat meters ver van de moederplant kan vliegen, weet de reuzenbalsemien zich aan een razendsnel tempo te verspreiden. Zo kan je de plant bij ons in alle provincies terugvinden. En dat terwijl ze hier oorspronkelijk niet voorkwam. Hoe is de reuzenbalsemien hier terechtgekomen? Vormt ze een bedreiging voor andere planten? En wat kunnen we er

Lees meer »

Jonge vrouw blijft in de cel voor moord op pasgeboren baby

De Brugse raadkamer heeft de aanhouding van een 24-jarige vrouw uit Brugge met twee maanden verlengd op verdenking van kindermoord en schuldig verzuim. Claudia D.C. blijft met klem ontkennen dat ze geweld gebruikte tegen haar pasgeboren baby.
The post Jonge vrouw blijft in de cel voor moord op pasgeboren baby appeared first on KW.be.

Lees meer »