Opnieuw ‘reshuffle’ binnen Russisch defensieministerie: Poetin promoveert dochter van zijn neef tot viceminister

Na het ontslag van defensieminister Sergej Sjojgoe vorige maand heeft Vladimir Poetin (71) opnieuw zijn pionnen verzet binnen het ministerie van Defensie. De Russische president heeft vier viceministers ontslagen en de dochter van een van zijn neven gepromoveerd. 

Meer krantenkoppen in België

Luc Hooybergs wordt vanaf 1 september de nieuwe CEO van KRC Genk

Luc Hooybergs (56) zal vanaf 1 september de nieuwe CEO van KRC Genk worden. Hooybergs heeft is een topman bij Nike, eerst als General Manager in Laakdal, dan op Europees HQ niveau vanuit Hilversum en tenslotte als Vice-President in HQ (Portland, USA). Hij is één van de bezielers van de enorme groei die Nike in Laakdal en Ham heeft gerealiseerd.

Lees meer »

Gino Gardin is vinkenkeizer bij Koninklijke Vlaamse Zanger in Hooglede

Vinkenvereniging De Koninklijke Vlaamse Zanger kende een fijne laatste zetting van het seizoen onder een stralend zonnetje. Voorzitter Dirk Ramboer was zeer tevreden over het afgelopen seizoen met gemiddeld meer dan 40 vinkeniers per zetting.
The post Gino Gardin is vinkenkeizer bij Koninklijke Vlaamse Zanger in Hooglede appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE GENTSE FEESTEN. De avond is gevallen, Gent is klaar voor Urbanus!

Het is weeral dag drie van de Gentse Feesten! Het jonge volkje heeft al meer dan z’n deel gekregen, met onder meer de Ketnetband en de Vlaspoppenworp. God deed het intussen ook even op z’n Gents, gesteund door de vocale kwaliteiten van Koen Crucke. Tijd dus om gezegend de avond in te zetten en die heeft nog aardig wat in

Lees meer »

Yvette en Roger zijn een gouden paar

Naar aanleiding van hun vijftigste huwelijksverjaardag werden Roger Schoutteten (75) en Yvette Veldeman (74) gehuldigd door het Werviks stadsbestuur.
The post Yvette en Roger zijn een gouden paar appeared first on KW.be.

Lees meer »

Eén van deze vijf moet Kamala Harris helpen Trump te verslaan. Amerika-expert legt uit “waarom ze best een witte man kiest”

Nu alles erop wijst dat Kamala Harris de nominatie van de Democraten zal winnen, rijst de vraag wie haar running mate wordt. Waarnemers zijn het erover eens dat ze er goed aan zou doen een witte man op sleeptouw te nemen. Bart Kerremans, professor Amerikaanse politiek (KU Leuven), wikt en weegt vijf mogelijke kanshebbers: “De sterkste kanshebber heeft één nadeel:

Lees meer »

LIVE. Secret Service vraagt Trump geen buitenevenementen meer te houden – Harris wipt over Trump in nieuwe peiling

De Amerikaanse president Joe Biden is uit de presidentsrace gestapt. Alles lijkt erop dat vicepresident Kamala Harris de fakkel over zal nemen. Zij heeft intussen voldoende gedelegeerden achter zich om de nominatie van de Democraten veilig te stellen. Het ziet er dus naar uit dat zij het op 5 november zal opnemen tegen Republikeins kandidaat Donald Trump. Volg de aanloop

Lees meer »

’Kleinkamp’ KSA ‘s Gravenwinkel speelt zich af in indianendorp Leisele

De jongensjeugdbeweging KSA ’s Gravenwinkel heeft een geslaagd ‘kleinkamp’ achter de rug. Het ‘kleinkamp’ is er voor de Bengels (eerste en tweede leerjaar van het basisonderwijs), de Ravotters (derde en vierde leerjaar) en de Jongknapen (vijfde en zesde leerjaar).
The post ’Kleinkamp’ KSA ‘s Gravenwinkel speelt zich af in indianendorp Leisele appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bestuurder speedpedelec (58) komt zwaar ten val na aanrijding met wagen: “Toestand niet langer kritiek”

Op het kruispunt van de Klemskerkestraat en Jachthoornstraat in Oostende vond zondagmiddag een zwaar verkeersongeval plaats. Een 58-jarige Oostendenaar kwam met zijn speedpedelec zwaar ten val en verkeerde even in levensgevaar. De toestand van de vijftiger is inmiddels niet meer kritiek.
The post Bestuurder speedpedelec (58) komt zwaar ten val na aanrijding met wagen: “Toestand niet langer kritiek” appeared

Lees meer »