Opnieuw minder huwelijken in 2023

Het aantal geregistreerde huwelijken in België is vorig jaar met 4 procent gedaald tot 46.564. De daling na twee jaar met een forse toename brengt de waarde dichter bij die van voor de pandemie, toen het aantal huwelijken per jaar schommelde tussen 44.000 en 45.000. Dat meldt statistiekbureau Statbel dinsdag.

 

Meer krantenkoppen in België

Bij één op de tien ongevallen is er alcohol in het spel, en vaak is het véél: “Voor de meeste mensen is dit percentage dodelijk”

Bij één op de tien ongevallen in België was minstens één van de betrokken bestuurders onder invloed van alcohol. En meestal gaat het om véél drank. “Zulke promillages zijn voor de meeste mensen dodelijk.” In de provincie Antwerpen gebeuren de minste ongevallen met dronken bestuurders. De chauffeur met het meeste alcohol in het bloed werd wel in onze provincie betrapt.

Lees meer »

EXCLUSIEF. Krijgt Dimitri Vegas Vin Diesel naast zich op Tomorrowland? “Onze eerste single heeft 100 miljoen views, dat moeten we vieren”

Hollywoodster Vin Diesel (57) als verrassing op twintig jaar Tomorrowland. Als het van de acteur afhangt, brengt hij zijn single ‘Don’t Stop The Music’ samen met onze Dimitri Vegas (42) live op het podium in Boom. “Vin wil een carrière uitbouwen in de muziek en hij ís in Europa momenteel voor zijn nieuwe film. Dus de kans bestaat”, onthult Vegas

Lees meer »

Ondernemer Franky Vandewalle uit Sint-Eloois-Winkel is overleden

In het AZ Delta Roeselare is ondernemer Franky Vandewalle (61) uit Sint-Eloois-Winkel gestorven. Professioneel was hij gespecialiseerd in het opruimen, ontruimen en verkopen van huishoudelijke goederen en antieke stukken.
The post Ondernemer Franky Vandewalle uit Sint-Eloois-Winkel is overleden appeared first on KW.be.

Lees meer »

Patrick Orlans (68) brengt zomerversie uit van ‘Et Maintenant’ van Gilbert Becaud

Zakenman Patrick Orlans was ooit een succesvol voetbalmanager bij onder andere Eendracht Aalst, Sporting Lokeren, Club Brugge en KV Oostende. Vandaag runt hij samen met zijn zoon en schoondochter een eventbureau. Wat Orlans nog niet deed, is een eigen single uitbrengen. Daar brengt hij nu verandering in.
The post Patrick Orlans (68) brengt zomerversie uit van ‘Et Maintenant’ van

Lees meer »