Ook Karen Damen getroffen door wateroverlast bij haar thuis: “We proberen te redden wat er te redden valt”

In de kelder van Karen Damen lag de stock van haar kledingmerk Kristina Knitwear, de webshop die ze samen met haar zus Kirsten uitbaat. “Na de euforie van een spetterende stockverkoop, nu de harde klap van een overstroming in Lint. We proberen te redden wat er te redden valt. Maar voorlopig moeten we de webshop even sluiten. Zowel stock als verpakkingsmateriaal zijn voor een groot deel naar de haaien. Update volgt gauw”, schrijven de dames op Instagram.

 

Meer krantenkoppen in België

Zuid-Afrikaanse multimiljonair beschuldigt fotograaf Anton Corbijn van stelen hond

De Nederlandse fotograaf en filmmaker Anton Corbijn en zijn vrouw zijn beschuldigd van het ‘verduisteren’ van een Australische herder. De ruzie over de hond Jo-Jo is recent geëscaleerd met een melding bij de politie door de Corbijns van een gewelddadige overval en een kort geding van de Zuid-Afrikaanse eigenaar, projectontwikkelaar Michael Ruben, waarin de Amsterdamse rechter vandaag oordeelt. Dat schrijft

Lees meer »

KIJK. Ashlee Simpson brengt oude hits in nachtclub, twintig jaar na playbackdrama bij SNL

Ashlee Simpson (39) viert feest want haar debuutalbum ‘Autobiography’ is twintig jaar oud. De zangeres trok naar de nachtclub Evita in West-Hollywood waar ze haar oude hits bracht. Het publiek zong luidkeels mee met onder andere ‘Pieces of Me’ en ‘Boyfriend’. Haar bekende zus, Jessica Simpson (44), sprak vol lof op Instagram: “Je bent een echte rockster Ash! Je zag,

Lees meer »

KIJK. Man springt van brandend flatgebouw in Oostende, recht op dak van buren: “Je hoorde de kinderen op straat schreeuwen”

Bij een hevige brand in een appartementsgebouw in Oostende heeft een 35-jarige man maandagnamiddag van het dak moeten springen om aan de vlammen te ontsnappen. Hij raakte zwaargewond. Ook een 34-jarige vrouw en twee meisjes van 12 en 14 jaar moesten naar het ziekenhuis. Opvallend: het vuur ontstond mogelijk tijdens het vullen van een of meerdere gasflesjes. “Bij mij is

Lees meer »

“‘Doe wat nodig is, wij willen medailles’, zeiden ze”: onthulling van dopingdokter Fuentes doet Spanje vlak voor Spelen beven

Een (onbewuste) bom in het Spaanse kamp vlak voor de Olympische Spelen. Een verborgen camera legde in 2021 vast hoe de Spaanse dokter Eufemiano Fuentes vertelt over zijn dopingpraktijken tijdens de Spelen van 1992 in Barcelona. Quotes die nu het daglicht hebben gezien, en het Spaanse comité verplichten om in het defensief te trekken.

Lees meer »

Twee Zwitserse alpinisten dood aangetroffen

Twee Zwitserse alpinisten van 35 en 44 jaar oud zijn maandag dood aangetroffen tussen de Aletschhorn (4193 meter) en de Dreieckhorn (3811 meter) in de Zwitserse Alpen. Het lokale parket van het kanton Wallis start een onderzoek.

Lees meer »

“We gaan voor het hoogste”: Verschaeren spreekt klare taal nadat Anderlecht scheve situatie omkeert in galamatch tegen Wolfsburg

Een mindere eerste helft en een véél betere tweede. Anderlecht heeft z’n galamatch met 2-1 gewonnen van het Duitse Wolfsburg. De inbreng van het Deense duo Dreyer-Dolberg was nodig. Paars-wit maakt zich wel zorgen om Francis Amuzu, die voor de rust uitviel met een (zware?) blessure. Yari Verschaeren was na de wedstrijd duidelijk over de doelstellingen van Anderlecht komend seizoen.

Lees meer »