Niels Destadsbader presenteert Night of the Proms (en treedt er ook op)

Naast onder meer Dave Stewart, Shaggy en TikTok-fenomeen Louis Philippson pakt Night of the Proms ook uit met Niels Destadsbader, die er zowel zal zingen als presenteren.

De Night of the Proms is al aan haar 38ste editie toe. Het feest van klassiek en pop vindt plaats op 22, 23 en 24 november in het Antwerpse Sportpaleis. Zopas maakte de organisatie al een deel van de line-up bekend. Zo mogen ze straks Dave Stewart verwelkomen. Hij is de muzikant, songwriter en producer achter Eurythmics met Annie Lennox. Hij brengt topstem Vanessa Amorosi mee om enkele classics te brengen als ‘Sweet Dreams’, ‘Here Comes The Rain Again’ en ‘There Must Be An Angel’.

Mister Boombastic

Ook op de affiche: Shaggy. Het reggae-icoon scoorde met hits als ‘Boombastic’, ‘It Wasn’t Me’, ‘Angel’, ‘Hey Sexy Lady’ en ‘I Need Your Love’. Twintig jaar geleden was hij ook al te gast in het Sportpaleis. Verder duikt straks ook de 19-jarige Duitse pianist Louis Philippson op. Hij is een TikTok-fenomeen dat klassieke muziek op speelse wijze naar een breed publiek brengt. Zijn talent werd ontdekt toen hij 7 was, wat hem een plek opleverde aan de prestigieuze Robert Schumann Musik Hochschule in Düsseldorf. Louis heeft op TikTok meer dan 700.000 volgers door zijn vlogs en creatieve herinterpretaties van klassieke stukken.

Last but not least is ook zanger, acteur en televisiepresentator Niels Destadsbader te gast. Dit jaar neemt hij voor het eerst de presentatie voor zijn rekening, wat hem de jongste presentator ooit maakt. En uiteraard zal hij er ook enkele nummers brengen.

Tickets via www.nightoftheproms.be.

The post Niels Destadsbader presenteert Night of the Proms (en treedt er ook op) is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Verliefd tijdens trouwfeest

Roger Bouttelgier (72) en Nicole De Clerck (73) vierden onlangs hun 50ste huwelijksverjaardag. Voorafgaand aan het feest werd het gouden paar ontvangen in het gemeentehuis door een delegatie van het gemeentebestuur en de Ezelsorde van Kuurne.
The post Verliefd tijdens trouwfeest appeared first on KW.be.

Lees meer »

Meisjes van K3 veranderen in zeemeerminnen voor nieuwe film

K3 is vanaf december dit jaar te zien in een nieuwe film. Hanne, Marthe en Julia veranderen in zeemeerminnen in ‘K3 en Het Lied van de Zeemeermin’. Bij een nieuwe film hoort ook nieuwe muziek. Vlak voordat de film in de Vlaamse en Nederlandse bioscopen verschijnt, brengen de meisjes het gelijknamige album uit.

Lees meer »

Belgische werknemers vandaag ‘bevrijd’ van belastingen

De Belgische werknemers vieren maandag ‘Tax Liberation Day’, de dag van het jaar vanaf wanneer ze in theorie niet langer belastingen betalen en dus voor eigen rekening beginnen te werken. Dat blijkt uit een studie van de economische denktank Molinari in samenwerking met adviesbureau EY.

Lees meer »