NAVO-chef Stoltenberg: “Zeker 20 lidstaten halen 2 procentsnorm”

Meer dan twintig leden van de NAVO zullen 2 procent van hun bruto binnenlands product aan defensie uitgeven. Dat zei secretaris-generaal Jens Stoltenberg maandag in Washington. 

Meer krantenkoppen in België

Brussels bugercollectief ‘Stop Rodeo Atomium’ brengt met bevraging overlast straatracers Heizelvlakte in kaart: “Geluidshinder en onveiligheidsgevoel”

Een nieuw burgercollectief in Brussel ‘Stop Rodeo Atomium’ wil via een enquête de overlast van straatracers op de Heizelvlakte in kaart brengen. De buurt van het Atomium wordt al jaren geteisterd door zogenaamde rodeodrivers, die met de auto of motor aan hoge snelheid rondrijden en veel lawaai maken. Met de bevraging hoopt het collectief het Brusselse stadsbestuur te overtuigen om

Lees meer »

Ex-leraar mag cel verlaten na herhaaldelijk partnergeweld door alcoholmisbruik: “Er was niet meer mee samen te leven”

“Zolang hij les gaf, viel het nog mee, maar na zijn pensioen kreeg de drankduivel hem volledig in zijn macht.” De partner van een 67-jarige ex-wiskundeleraar uit Waregem getuigde voor de Kortrijkse rechter over het ondraaglijke leven met een alcoholverslaafde. Het zorgde er uiteindelijk voor dat hij tien weken in de cel moest blijven. Die mag hij nu verlaten als

Lees meer »

LIVE GENTSE FEESTEN. Jong KAA Gent opent ploegvoorstelling, Buffalo-fans wachten vol ongeduld op eerste elftal

Dag vier van de Gentse Feesten is in mineur begonnen. Het ‘Botram!’-kraam werd gevandaliseerd door vleesliefhebbers. Gelukkig heeft het Sint-Baafsplein vanavond heel wat in petto om de sfeer weer op te krikken. Daar wachten de Buffalo-fans momenteel vol ongeduld op de eerste ploeg. Om 23 uur zal Eurosong-winnaar Johnny Logan op het podium klimmen. Mis niets van deze Gentse Feesten

Lees meer »

Horecazaak maakt conceptstore ‘Atelier VO2 Max’ in Knokke compleet: “Principe zoals je het vaak in Parijs ziet”

Knokke-Heist op de kaart zetten met een verrassend nieuw concept waar retail, business, charmeren en genieten in balans zijn. Met dát idee startte Filip De Baets vorige zomer met ‘Atelier VO2 Max’ op de hoek van de Lippenslaan en de Smedenstraat. Nu komt daar een horecazaak bij waar je zowel kan ontbijten als genieten van een glaasje champagne met een

Lees meer »

erste hondenloopweide in Knokke-Heist positief onthaald

De eerste hondenloopweide in Knokke-Heist is een succes. Uit de eerste reacties blijkt dat de ruimte voor hondenbaasjes als een absolute meerwaarde wordt ervaren. “Als het van mij afhangt voorzien we de komende jaren in elke deelgemeente een hondenloopweide”, zegt bevoegd schepen Nick Wenmaekers (GBL).
The post erste hondenloopweide in Knokke-Heist positief onthaald appeared first on KW.be.

Lees meer »