Na zijn harde asielstop beschermt Biden nu mensen zonder papieren

Wie al lang getrouwd is met een Amerikaanse staatsburger, maar illegaal in het land verbleef hoeft niet meer te vrezen voor deportatie. Daarmee heeft Joe Biden zijn verkiezingspitch klaar.

 

Meer krantenkoppen in België

Code oranje voor onweer met veel regen, hagelstenen en rukwinden: “Heel het land zal er mee te maken krijgen”

In de late namiddag en avond trekt een zware regen- en onweerszone van zuidwest naar noordoost. Het onweer gaat gepaard met buien, eventueel hagel en mogelijk zeer zware rukwinden die schade kunnen veroorzaken. Het KMI schaalt sommige provincies op naar code oranje, omdat er voldoende kans is dat op meerdere plaatsen de rukwinden meer dan 90 km/u kunnen bereiken. Het

Lees meer »

LIVE TOUR. “Jammer hé, jongens”: Remco Evenepoel kan het op Franse tv niet laten om te lachen met EK-exit van ‘Les Bleus’

Ook morgen/donderdag staat er in de Tour de France een semi-bergetappe gepland, van een kleine 204 kilometer tussen Aurillac en Villeneuve-sur-Lot. Onderweg wachten drie beklimmingen van vierde categorie. Kan Jonas Vingegaard het goede van vandaag bevestigen? En hoe komt Remco Evenepoel voor de dag? Volg de rit én de aanloop op deze pagina!

Lees meer »

Yperley opent opnieuw deuren voor pop-uprestaurant

et als vorig jaar opent Jürgen Crombez (48) van feest- en banketzaal Yperley de deuren van het gelijknamige pop-uprestaurant. Vanaf 17 juli kan je aanschuiven op het zuiderse terras en kan je genieten van de huisbereide specialiteiten.
The post Yperley opent opnieuw deuren voor pop-uprestaurant appeared first on KW.be.

Lees meer »

Voetgangster (77) sterft bij aanrijding door auto in Oostende

In de Stroombanklaan in Oostende is donderdag rond 10.45 uur een voetgangster (77) aangereden door een bestuurster (28) die achteruit haar oprit verliet. De hulpdiensten probeerden het slachtoffer te reanimeren, maar ze overleefde de klap niet. De automobiliste is in shock. De politie heeft een onderzoek geopend.

Lees meer »

De aftelkalender wordt dunner

De aftelkalender wordt dunner en dunner. Nog exact twee weken en dan worden de Olympische Spelen ein-de-lijk op gang geschoten. En het is hier de laatste weken al veel gezegd en geschreven, maar wat een prachtige Spelen kunnen het worden voor onze West-Vlamingen. Dat Emma Meesseman en haar West-Vlaamse Cats (wel spijtig van de niet-selecties
The post De aftelkalender

Lees meer »

Hoe ‘Lady MacBiden’ het Witte Huis in haar ijzeren greep houdt: “Ik ga all-in voor Joe”

“Beste Jill Biden, vraag a.u.b. aan je man om een stap opzij te zetten.” Nu in talloze Amerikaanse media zulke opvallende smeekbeden verschijnen, wordt duidelijk dat het lot van de machtigste man ter wereld eigenlijk in de handen van zijn vrouw ligt. Alleen wil ‘mevrouw Joe Biden’ – kwatongen doopten haar intussen ‘Lady MacBiden’ – van geen wijken weten. “Ze

Lees meer »

EXCLUSIEF. Gert Verhulst en James Cooke starten in Saint-Tropez met repetities ‘ZomerRevue’: “Geen woke voor ons”

Ze zijn boezemvrienden, maar ook op professioneel vlak kunnen James Cooke (39) en Gert Verhulst (56) elkaar niet missen. Daarom repeteren ze in Saint-Tropez volop voor hun eerste ‘ZomerRevue’. Wat kunnen we precies verwachten? Welke actuele grapjes vonden hun weg naar het scenario? En hoe staat het met de ticketverkoop? “We hopen nog op dagjestoeristen.”

Lees meer »

Carla Bruni-Sarkozy mogelijk vervolgd om affaire rond financiering campagne van echtgenoot, oud-president van Frankrijk

Carla Bruni (56) wordt vervolgd in het onderzoek naar de intrekking van een verklaring van de Frans-Libanese zakenman Ziad Takieddine in 2020. Die beschuldigde haar man – Nicolas Sarkozy – ervan zijn presidentiële campagne van 2007 te hebben gefinancierd met Libische fondsen. De zangeres is in staat van beschuldiging gesteld voor het achterhouden dat deze getuige werd beïnvloed en het

Lees meer »