Na duizenden kipnuggets en ijs met spek: McDonald’s voert AI-robot weer af na problemen en ruzie met klanten

McDonald’s gaat door artificiële intelligentie aangedreven technologie verwijderen uit een honderdtal restaurants in de Verenigde Staten, nadat klanten op sociale media beschreven welke komische resultaten die technologie opleverde.

 

Meer krantenkoppen in België

Ex-profrenner Maurits Lammertink (33) ging een ijsje halen, had hij dat maar nooit gedaan: nu is hij alles kwijt

Op een zomeravond in juni 2021 ging de Nederlandse profrenner Maurits Lammertink met zijn gezin een ijsje halen. Maar na een zwaar ongeval die dag moet de professionele wielrenner van destijds nu zien te leven met hersenletsel. Zonder zijn vrouw en drie kinderen, omdat dat niet meer gaat. “Ik hoop ooit wel weer gelukkiger te worden”, zegt hij bij het

Lees meer »

“Slecht aangesloten fornuis kan Vanden Borre duur komen te staan”: winkelketen moet zich in rechtbank verantwoorden na gasexplosie

Elektrowinkelketen Vanden Borre moet zich voor de rechter verantwoorden voor een gasontploffing op oudjaarsdag 2021 in Turnhout. Daarbij kwamen vier mensen om. De oorzaak voor de explosie ligt bij een slecht geïnstalleerd gasfornuis dat gekocht was bij Vanden Borre. Omdat de installateur niet over de juiste kwalificaties beschikte, kan de keten mee verantwoordelijk worden gesteld. “Eén verkeerde dop had catastrofale

Lees meer »

Tampons bevatten mogelijk metalen

Tampons kunnen metalen bevatten. Dat blijkt uit een onderzoek van wetenschappers van de Amerikaanse universiteiten Columbia University, University of California en Michigan State University.

Lees meer »

“Het is niet de bedoeling dat hij opnieuw bijna sterft”: Koen Crucke daagt op in het nieuwe seizoen van ‘De Verhulstjes’

Gert Verhulst en James Cooke zijn helemaal klaar om hun allereerste ‘ZomerRevue’ op het publiek los te laten. Naast de zomershow staat ook het nieuwe seizoen van ‘De Verhulstjes’ in de steigers. Daarin maakt Sarah Puttemans, de vriendin van Viktor, haar allereerste, langverwachte verschijning. “Ze passeert inderdaad enkele keren, al zeker in aflevering één, maar het zijn niet de grootse

Lees meer »

Gustaaf Vanden Berghe (12) is nieuw Gaperke van Anzegem: “De kroon op mijn lentefeest”

Gustaaf Vanden Berghe (12) werd tot ’t Gaperke van 2024 van Anzegem gekroond. “Gustaaf was razendsnel in het puzzelen en ook de Eiffeltoren bouwen ging heel vlot. Hij kwam er als veelzijdige kampioen uit en is voor één jaar lang de jeugdige ambassadeur voor de gemeente”, aldus voorzitter van het Gaperscomité Maarten Deseyn (30). Tot zaterdag 28 juni 2025 mag

Lees meer »