Mark Rutte bijna zeker van NAVO-topjob na “goed gesprek” met Hongaarse premier Orbán

Mark Rutte bijna zeker van NAVO-topjob na "goed gesprek" met Hongaarse premier Orbán 

Meer krantenkoppen in België

Vliegmachine Pogacar doet monden openvallen, Evenepoel krijgt Vingegaard er niet af: de sleutelfases uit de zware alpenrit

Loodzware etappe in de Tour. De renners moesten liefst drie Alpenreuzen bedwingen. Op de Cime de la Bonette – het dak van de Tour – zagen we geen vuurwerk, maar op de slotklim naar Isola 2000 was het wel prijs. In de kopgroep versnelde Matteo Jorgenson, in de favorietengroep Tadej Pogacar. De geletruidrager reed een uitmuntende slotklim en haalde Jorgenson

Lees meer »

Europese Rekenkamer vraagt “realitycheck” voor beleid hernieuwbare waterstof

Het Europese beleid ten aanzien van hernieuwbare waterstof moet opnieuw tegen het licht gehouden worden. Dat schrijft de Europese Rekenkamer vandaag in een nieuw verslag. Hij roept de Commissie op een “realitycheck” te doen en realistische streefcijfers te hanteren, zonder dat het concurrentievermogen van de Europese industrie wordt aangetast of er nieuwe afhankelijkheden worden gecreëerd.

Lees meer »

Zwevegem ontvangt de Baloise Ladies Tour: “En dan naar de Spelen”

Op zaterdag 20 juli is Zwevegem de gastheer voor de Baloise Ladies Tour. In de late voormiddag is Zwevegem de start- en aankomstplaats van een etappe en in de vooravond wordt er een tijdrit verreden. Voor de dames is het de ideale voorbereiding voor de Olympische Spelen.
The post Zwevegem ontvangt de Baloise Ladies Tour: “En dan naar de

Lees meer »

41-jarige bestuurster vlucht weg na ongeval in Ardooie en crasht op vluchtheuvel in Ruddervoorde: brandweer bevrijdt vrouw uit wagen

Een 41-jarige vrouw uit Ardooie raakte dinsdag betrokken bij twee bizarre verkeersongevallen. De vrouw pleegde om 11.30 uur in haar thuisgemeente vluchtmisdrijf na een ongeval, maar crashte 40 minuten later zwaar op een vluchtheuvel in Ruddervoorde, kilometers verder. De vrouw moest door de brandweer via de koffer bevrijd worden uit haar wagen. “Ze had enorm veel nekpijn zodat we geen

Lees meer »

Amerikaanse senator Bob Menendez schuldig aan corruptie: goudstaven en cash in ruil voor hulp aan buitenlandse overheden

Een jury in New York heeft de Amerikaanse senator Bob Menendez schuldig verklaard voor 16 aanklachten rond corruptie en omkoping. De rechtbank oordeelt dat de senator verschillende cadeaus – onder meer goudstaven en een luxewagen – heeft gekregen in ruil voor Amerikaanse steun aan Egypte en Qatar. Op 29 oktober beslist de rechter welke straf Menendez krijgt, maar het is

Lees meer »