LIVE GAZA. Israëlische minister dreigt met “totale oorlog” tegen Hezbollah: “Libanon zal hard getroffen worden”

De Israëlische minister van Buitenlandse Zaken Israël Katz heeft ermee gedreigd de Libanese islamitische beweging Hezbollah te vernietigen. “We zitten heel dicht bij het moment dat we zullen beslissen om de spelregels te veranderen. In een totale oorlog zal Hezbollah vernietigd worden en zal Libanon hard getroffen worden”, klonk het. Volg alle ontwikkelingen in onze liveblog. 

Meer krantenkoppen in België

“Ze werd aan haar lot overgelaten”: jonge vrouw die herstelt van botkanker moet krukken afgeven bij concert Taylor Swift

Een jonge vrouw, die net meerdere operaties achter de rug had, wilde het concert van Taylor Swift in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam bijwonen. Maar ze moest haar krukken afgeven bij de beveiliging, anders werd haar de toegang ontzegd. De ArenA heeft inmiddels wel excuses aangeboden. “Onze standaardprocedures zijn niet gevolgd”, klinkt het.

Lees meer »

CD&V bundelt de krachten met nieuw project van Meulebeekse onafhankelijken

CD&V, met Tielts burgemeester Luc Vannieuwenhuyze als lijsttrekker, bundelt de krachten met een nieuw project van vier onafhankelijke Meulebeekse raadsleden. Samen trekken ze als CD&V – Lijst voor de Burger naar de kiezer. De 31 kandidaten werden donderdagavond voorgesteld in Tielt.
The post CD&V bundelt de krachten met nieuw project van Meulebeekse onafhankelijken appeared first on KW.be.

Lees meer »

Plots liep het mis: Nederlandse en Engelse fans op de vuist, verschillende gewonden en aanzienlijke ravage

Voor aanvang van Nederland-Engeland zijn verschillende gewonden gevallen toen supporters van beide clans met elkaar in de clinch gingen aan een bar. Ramen en meubilair sneuvelden. De politie bevestigt niet of er arrestaties zijn verricht, maar een lokale journalist spreekt van tien aanhoudingen. Nederland en Engeland strijden om een EK-finaleplek tegen Spanje.

Lees meer »

Bouwvallige nachtwinkel in Lippenslaan in Knokke moet per direct sluiten en wordt gesloopt

Een nachtwinkel in het begin van de Lippenslaan in Knokke moet op burgemeestersbevel met onmiddellijke ingang de deuren sluiten. Het pand maakt onderdeel uit van enkele gebouwen die al jaren een doorn in het oog zijn van het gemeentebestuur. Nu de situatie té onveilig is geworden, grijpt burgemeester Jan Morbee (GBL) in. “Risico’s nemen op een moment dat er zoveel

Lees meer »

Gilles (21) uit Sint-Eloois-Winkel is ambitieus en richt Iconic Group op: “Uitzendkantoor voor horeca”

Gilles Vens (21) wil de horecawereld verder bestormen. Daarom richtte hij de Iconic Group op waaronder hij al zijn activiteiten wil bundelen. “Ondertussen werken we al met drie vaste mensen”, klinkt het ambitieus.
The post Gilles (21) uit Sint-Eloois-Winkel is ambitieus en richt Iconic Group op: “Uitzendkantoor voor horeca” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Aanhoudende regen speelt Chirokamp parten in Moerkerke

In Moerkerke, een deelgemeente van Damme, dreigden vrijdagmiddag enkele tenten van een Chirokamp onder water te lopen. De brandweer kwam daarom ter plaatse met enkele pompen.
The post Aanhoudende regen speelt Chirokamp parten in Moerkerke appeared first on KW.be.

Lees meer »