Leven op rand van de afgrond: hoe TGV’s Mbappé & Dembélé elke back zenuwinzinking bezorgen, maar één Belg het goeie voorbeeld gaf

De gebroken neus van Kylian Mbappé zal hem niet beletten om voort te voetballen op dit EK. Tot wanhoop van de flankverdedigers. De (start)snelheid, de techniek, en de power van beide jongens brengen elk back op de rand van een zenuwinzinking. Een verhaal over ‘living on the edge’. 

Meer krantenkoppen in België

Laatste handcarwash van Genk al voor de 3e keer gesloten: “Dit is een carwash die telkens naast de pot pist”

De handcarwash op de Maaseikerbaan in Genk heeft geen verlenging van zijn vergunning gekregen. Die tijdelijke vergunning werd in oktober gegeven door het stadsbestuur, nadat de zaak eerder al twee keer de deuren moest sluiten wegens verschillende inbreuken. De tijdelijke vergunning is niet verlengd omdat er bij twee controles in januari en maart opnieuw fraude is vastgesteld.

Lees meer »

Een duurdere smaak dan ze laat uitschijnen en een Australische ‘liefdesbaby’? Dit wist je nog niet over jarige koningin Camilla

Woensdag viert koningin Camilla haar 77ste verjaardag. Ooit werd ze verguisd door het Britse volk, maar inmiddels heeft ze haar plaats verdiend als de loyale en ondersteunende echtgenote van koning Charles (75). En toch is er nog veel dat we niet over haar weten. Tot nu, want ‘Primo’ lijst tien opmerkelijke onthullingen en uitspraken voor je op. “Ik zal Charles

Lees meer »

LIVE. “Droom vervuld? Zeker!”: duimpje omhoog bij Mbappé na medische keuring, nu al druk aan Bernabéu voor “grootste presentatie ooit”

De fans van Real Madrid kruisen vanmiddag klokslag 12 uur met felrood in de agenda aan. Op dat tijdstip wordt Kylian Mbappé (25), de nieuwste ‘galactico’, met open armen ontvangen in wat de grootste en spectaculairste presentatie van een voetballer ooit moet worden. Daarvoor spaart Real kosten noch moeite, met een vuurwerkshow geïnspireerd op het recente optreden van Taylor Swift

Lees meer »

Supportersclub Jan Vertonghen blij met extra jaar Anderlecht: “Mooi dat hij niet voor Arabische dollars kiest”

Voetballer Jan Vertonghen uit Tielrode, bij Temse, verlengt zijn contract bij Anderlecht. Dat maakte de club bekend met een paginagrote advertentie in de krant. Hans Cools van de supportersclub van Vertonghen uit Temse is blij dat hij nog een jaartje bijtekent: "Het Belgische voetbal moet tevreden zijn dat een speler met zo’n internationale ervaring nog op de Belgische voetbalvelden rondloopt."

Lees meer »

Luchthaven van Charleroi terug open na ontruiming: “Geplande vluchten zullen worden uitgevoerd”

De luchthaven van Charleroi is vanavond tijdelijk gedeeltelijk ontruimd, maar is terug opengesteld. Dat weet Carl Theunis van VTM NIEUWS. Er was een verdacht pakket gevonden. “Het ging om een zware koffer die volgestouwd was met werkgerief voor elektriciteitswerken”, laat An Berger van de federale politie weten aan onze radionieuwsredactie. “Alle geplande vluchten zullen worden uitgevoerd”, bevestigt de luchthaven.

Lees meer »

LIVE RED FLAMES. Serneels hoopt behoud in A-divisie te verzekeren tegen wereldkampioen Spanje: “Moeten er zelf in geloven”

Morgenavond (19u) spelen de Red Flames tegen wereldkampioen Spanje hun laatste groepswedstrijd in de kwalificaties voor het EK van 2025 in Zwitserland. De Belgische voetbalvrouwen kunnen zich niet meer rechtstreeks plaatsen en zijn al zeker van een plek in de play-offs. Ze moeten wel nog het behoud afdwingen in de A-divisie van de Nations League.

Lees meer »